Marieke van Ginneken boeken?

marieke van ginneken boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Marieke van Ginneken boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marieke van Ginneken

Marieke is al vanaf jonge leeftijd bezig met muziek. Vanaf haar 8e levensjaar danst ze erop, in de meest uiteenlopende stijlen. Van Street tot Klassiek, alles passeert de revue.

Op haar twaalfde krijgt Marieke haar eerste gitaarlessen van haar vader. Als ze 15 is gaat Marieke naar de theaterschool. In deze periode wordt de basis gelegd voor de zangcarrière van Marieke. Naast toneellessen gaat ze namelijk ook zanglessen volgen aan muziekschool "de Nieuwe Veste", in Breda. Ze volgt lessen in verschillende zangstijlen, workshops in podiumtechniek en doet veel bandervaring op. Drie jaar later doet Marieke auditie voor de Musical Academie in Tilburg. Ondanks het feit dat ze glansrijk door alle rondes heen komt, wordt ze niet aangenomen. Zelfs na een operatie aan haar stembanden is haar stem nog steeds te hees voor musical, wordt haar verteld.

Na musicals probeert Marieke het in de popmuziek. Samen met producer Eeg van Kruysdijk wordt de meidenband "She Said" opgericht. Platenmaatschappij Warner Music ziet er wel wat in, en brengt een single uit: "Don't you know why". Ondanks het feit dat de clip in ruime mate gedraaid wordt op TMF en MTV, wordt de plaat niet opgepikt door de radio, en slaat niet aan bij het grote publiek. Na twee jaar hard werken wordt She Said opgeheven.

Boekingen Marieke van Ginneken

Op dat moment wordt door een vriendin de auditie voor Idols onder haar aandacht gebracht. Marieke schrijft zich in en komt na een groot aantal rondes in de finale. Op het moment dat ze als vijfde de finale uitgaat, kan ze terugkijken op een geslaagd avontuur: Marieke is van het ene moment op het andere een naam geworden in muziekland. Niet alleen het Nederlandse publiek, maar ook platenmaatschappij Dino Music heeft aangegeven in Marieke te gloven. Dit heeft geresulteerd in haar single "Just be Happy". Haar tweede single "I'm a Fool" wordt geen hit. Echter ze geeft niet zo snel op. Ze komt terug als duo met haar zus Aukje (Charlie uit GTST). Hun eerste single heet "Be where you wanna be".

Kom in de stemming

Marieke van Ginneken boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marieke van Ginneken bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marieke van Ginneken, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marieke van Ginneken in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marieke van Ginneken boeken

Wilt u Marieke van Ginneken boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marieke van Ginneken wilt inhuren.

Marieke van Ginneken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!