Mix and Party boeken?

Mix-and-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mix and Party boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mix and Party

Mix and Party is een energieke mix van live entertainment.
Een geweldige live coverband bestaande uit 5 professionele muzikanten die samen met een DJ zorgen samen voor een avondvullend programma met non-stop entertainment.

Boekingen Mix and Party

Mix and Party is te boeken voor een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, borrel en gala party. Geluid en licht tot 150 personen is inbegrepen in de prijs. Het repertoire van de coverband bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan hits van nu (Bruno Mars, Katy Perry, Rihanna, Dua Lipa) afgewisseld met herkenbare klassiekers zoals Madonna en Michael Jackson en leuke medleys met verschillende muzikale thema’s.(80’s,90’s,DJ’s etc.)

Voorbeeld van de opbouw van een avond van 4 uur:

-DJ opent de avond 30  minuten
-Live coverband 45 minuten
-DJ 30 minuten
-Live coverband 45 minuten 
-DJ sluit de avond af 90 minuten

Extra opties:
-Inloop set zangeres en DJ  30 minuten
-Alleen live coverband 2 sets 45 minuten

Kom in de stemming

Mix and Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mix and Party bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mix and Party, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mix and Party in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mix and Party boeken

Wilt u Mix and Party boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mix and Party wilt inhuren.

Mix and Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!