Mix & Party boeken?

Mix-and-Party-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mix & Party boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Mix & Party

Mix & Party is een mix van 3 soorten entertainment. Een geweldige live band, DJ en een zangeres met live-DJ. De afwisseling in live-entertainment zorgt ervoor dat de gasten zich geen moment zullen vervelen, er is voor ieder wat wils.

De band bestaat uit 5 professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de muziekwereld. Het repertoire bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan veel hits van nu, afgewisseld met herkenbare klassiekers. Tijdens de avond speelt de band gedurende een uur aaneengesloten, zonder pauze.

Boekingen Mix & Party

Bram Jacobs is de drummer van de band en tevens de DJ tijdens jouw feest. Door zijn ruime ervaring als drummer weet hij ook in zijn rol als DJ als geen ander wat het publiek nodig heeft voor een geslaagde party. Bram beschikt over veel kennis van muziek en kan het publiek perfect aanvoelen en hier vervolgens op inspelen. Uiteraard kunt u voorafgaand aan het feest uw muzikale wensen bespreken.

De zangeres verzorgt samen met de DJ een live set voordat de liveband van start gaat. Op deze manier komen de gasten alvast in de juiste stemming. Het repertoire van deze set sluit aan op de nummers van de live band zodat alles een mooi geheel vormt.

Kom in de stemming

Mix & Party boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Mix & Party bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Mix & Party, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Mix & Party in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Mix & Party boeken

Wilt u Mix & Party boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Mix & Party wilt inhuren.

Mix & Party boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!