Johan Derksen vindt er waarschijnlijk ‘geen bal aan’ maar juist dáárom zouden John de Bever en diverse PSV-sterren het samen wel eens ‘heel ver kunnen schoppen’. De volkszanger lanceert zijn nieuwe kerstsingle én videoclip. In het ruim drie minuten durende speelfilmpje zien we profvoetballers en voetbalprominenten voorbijkomen. Samen geven zij een unieke ‘voorzet’ naar de kerstdagen!

Positieve Kerst

Wat John de Bever en zijn voetbalhelden betreft, is Nederland klaar voor een grote dosis positiviteit: lekker eten en drinken, een mooi versierde boom én oude vertrouwde kersthits zijn de ingrediënten voor
welverdiende, warme feestdagen.

Kerst wordt altijd weer gevierd

De volkszanger wil dit jaar hieraan zijn muzikale steentje bijdragen met zijn fonkelnieuwe single ‘Kerst Wordt Altijd Weer Gevierd’. Inclusief een PSV-versie én bijbehorende kersttrui! Volgens kenners maakt het kersverse nummer kans dé Nederlandstalige kersthit van dit jaar te worden, al is dit zeker niet het doel van de zanger en zijn voetballende vrienden. ‘Hoewel kerst dit jaar waarschijnlijk anders is dan anders, hopen we met dit nummer vooral veel mensen te inspireren om er toch een gezellige kerst van te maken,’ aldus John de Bever, die het nummer opnam in samenwerking met PSV-sponsor energiedirect.

De feestelijke videoclip is opgenomen in het Philips Stadion en te zien via YouTube en diverse televisiestations.

John de Bever – Kerst wordt altijd weer Gevierd (PSV-versie)