Peanuts boeken?

peanuts boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 90 of 2 x 75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Peanuts boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Peanuts

DE BAND PEANUTS! Voorheen Request live
Music and Madness
100% razendsnelle WE-FI
Muzikale smaakmakers
Peanuts speelt alles!

Ben jij op zoek naar het echte festivalgevoel tijdens jouw evenement? Een feest vol ongezouten gezelligheid? Dan stop met zoeken, want dát is Peanuts!

Deze sympathieke vijfkoppige muziekmotor brengt iedereen samen met een show vol muzikale verwondering. Zet je schrap, want deze live act overrompelt het podium met geestige gekkigheid, spontane interactiviteit en kleurrijke akkoorden! This is 100% Music and Madness!

Verbinden is het sleutelwoord. Peanuts is er om samen mooie momenten te delen. Want een écht tof feest maak je met het publiek. Live, altijd samen én on demand. Peanuts garandeert 100% en razendsnelle WE-FI!

Boekingen Peanuts

Stem bijvoorbeeld live op jouw favoriete nummer of stijl muziek via de interactieve mobiele app of vraag jouw favoriete nummer live en 'on the spot' aan bij de band. Geniet van de special effects, de maffe gadgets en de muzikale high-five die Peanuts met elk publiek aangaat.

Elke stage wordt opgeschud met een supersnelle, interactieve show, tot de nok gevuld met meeslepende medleys, deinende disco classics, maar ook gevoelige snaren, rammende rock, raps en requests masseren de revue. Peanuts speelt werkelijk álles!

Een avondje Peanuts vergeet je niet. Allemaal geweldige noten!

Kom in de stemming

Peanuts boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Peanuts bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Peanuts, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Peanuts in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Peanuts boeken

Wilt u Peanuts boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Peanuts wilt inhuren.

Peanuts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!