Peter Loree boeken?

peter loree boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Peter Loree boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Peter Loree

Met verschillende kroegkrakers op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? In 2012 koos hij voor een geheel eigen weg, hij ging solo verder.

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende après-ski hut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie 'Het Feestteam' opgericht. Met 'Het Feestteam' scoorde Peter diverse top-100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste Feest act van Nederland'. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

Boekingen Peter Loree

In maart 2011 kwam Peter Loree met de releases van zijn eerste solosingles 'Ik doe wat ik wil' i.s.m. dj Michielski, zijn eigen single 'Kom van dat dak af' en 'Marianneke' i.s.m. dj Coenio. Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen 'twist', en maakt zo van ieder lied een absolute feest knaller.
In 2012 kwam Peter Loree met het concept 52WekenFeest. Peter heeft in dit jaar met 9 gerenommeerde feest dj's 52 singles uitgebracht in 52 weken. Ook in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 heeft Peter alweer verschillende singles uitgebracht en er komen er nog meer! Hou het in de gaten via social-media kanalen van Peter Loree.

Trip Down Memory Lane

Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden. Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een 'trip down memory lane' in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezingen.

Kom in de stemming

Peter Loree boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Peter Loree bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Peter Loree, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Peter Loree in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Peter Loree boeken

Wilt u Peter Loree boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Peter Loree wilt inhuren.

Peter Loree boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!