The Party Crashers boeken

the party crashers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 300 personen

The Party Crashers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Party Crashers

Dé coverband om van jouw event een feest te maken. The Party Crashers is een coverband die bestaat uit zes vrienden die zich onopgemerkt tussen het feestende publiek bewegen... Ze staan niet op de gastenlijst maar veroveren al snel het podium.

The Party Crashers hebben maar één doel: de zaal helemaal op z'n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no time staat de dansvloer vol... 100% feestgarantie!

Boekingen The Party Crashers

Het repertoire bestaat uit een non-stop mix van de lekkerste hits van nú, disco, soul, pop, rock, dance en uitstapjes naar de 80's en 90's! Daarnaast speelt The Party Crashers op verzoek natuurlijk ook uw favoriete artiest!

The Party Crashers bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres & zanger. Boek deze te gekke coverband als het féést mag zijn en de dansvloer vol mag.

Tip: The Party Crashers Dj

Om uw feest nóg completer te maken en om er voor te zorgen dat er gedurende de hele avond non-stop muziek uit de speakers knalt, nemen wij graag onze eigen Dj mee. Onze compacte en stijlvol verlichte Dj booth creëert een professionele uitstraling op jullie feest. Tot in de kleine uurtjes de voetjes van de vloer!

Kom in de stemming

The Party Crashers boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
764 beoordelingen Laatste beoordeling: 21 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Party Crashers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Party Crashers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Party Crashers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Party Crashers boeken

Wilt u The Party Crashers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Party Crashers wilt inhuren.

The Party Crashers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!