The Rivals boeken?

The-Rivals-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten of 3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

The Rivals boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Rivals

en feest bouwen met de hits van toen zonder alle mash-ups maar juist in de volledige originele uitvoering? The Rivals maken het voor je waar! Deze 4 jonge, gedreven muzikanten brengen je een feest der herkenning als nooit tevoren. In het hoogseizoen van 2019 speelde deze coverband tijdens hun "Heroes Summer Tour" op maar liefst 11 verschillende campings verspreid door heel Europa. Dankzij het succes van deze tour werden daar nog 2 moddervette optredens aan vastgeplakt, waaronder de Grand Prix in Spa en stonden zij als headliner op Äpfelfest Bollendorf in Zuid-Duitsland. Toch zijn deze guys niet voor een gat te vangen. Daarom spelen zij het liefst op tentfeesten, bruiloften, festivals, verjaardagen oftewel gelegenheden om een flink feest te knallen.

Boekingen The Rivals

Binnen 150 minuten komen alle grote meezingers voorbij; van The Golden Earring tot The Police, Doe Maar, Genesis, Kiss, Dire Straits and so on & so on… In de 6 jaar dat de band nu actief is hebben de heren op ruim 200 verschillende podia gestaan in binnen- en buitenland. The Rivals zorgen gegarandeerd voor een spektakel op ieder evenement!

Kom in de stemming

The Rivals boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Rivals bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Rivals, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Rivals in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Rivals boeken

Wilt u The Rivals boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Rivals wilt inhuren.

The Rivals boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!