The Rosenbergs boeken?

the rosenbergs boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Rosenbergs boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The Rosenbergs

Rosenberg, Mozes Rosenberg en Sani van Mullem vormen de meest talentvolle jonge generatie Rosenbergs. The Rosenbergs zijn vanuit verscheidende achtergronden bijeengekomen en brengen moderne jazz en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt.

Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de begaafd jazz-zanger Johnny Rosenberg als hij zint uit het Great American Songbook. De virtuoos spelende solist van het trio, Mozes Rosenberg, komt uit de gerenommeerde Rosenberg familie. Als klein jongetje ontmoette hij Paco de Lucia en kreeg een masterclass van Joe Zawinul.

Johnny Rosenberg is ritmegitarist en zanger. Ook hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en heeft furore gemaakt met Jimmy Rosenberg en de Gipsy Kids en Sinti. Zij stonden o.a. in het voorprogramma van James Brown.

Boekingen The Rosenbergs

De ritmesectie wordt gecompleteerd met de bassist Sani van Mullem die theaterbekendheid kreeg bij de Gipsy Boys en pianist Jan Vayne. Zijn baspartijen zijn fenomenaal en dat let hij horen op de cd "Ready'n Able" met Stochelo en Mozes Rosenberg.

Absoluut hoogtepunt van Masters of Swing in 2015 is het concert op het Django Reinhardt memorial in Augsburg, dat integraal uitgezonden werd door BR Klassik Jazztime. In 2018 verschijnt daarvan het cd album.

Kom in de stemming

The Rosenbergs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The Rosenbergs bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The Rosenbergs, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The Rosenbergs in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The Rosenbergs boeken

Wilt u The Rosenbergs boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The Rosenbergs wilt inhuren.

The Rosenbergs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!