Time Out boeken?

time out boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Time Out boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Time Out

Coverband Time Out brengt je op een hoger level met strakke beats van vier muzikanten en een geweldig stemgeluid van twee swinging zangeressen, samen met de bassist-zanger. De band komt uit de omgeving Tilburg-Waalwijk, is zeer ervaren en bestaat ruim 25 jaar. Alleen muziek van topartiesten uit de genres r&b en soul en bekende disco- en popnummers komen voorbij. Denk aan nummers van Aretha Franklin, Chaka Kahn, Michael Jackson en Donna Summer, maar bijvoorbeeld ook Bruno Mars, Beyoncé of Alicia Keys.

Boekingen Time Out

Dus swingend wordt het zeker, maar... Als je liever een easy setje wenst of een akoestische setting, dan kan dat ook. Of een combinatie. Time Out staat bekend om spontaniteit en interactie met het publiek. Je feest wordt vanzelf een gezellig swingfestijn. Time Out is veelzijdig, wel zo prettig!

Wil je kwaliteit, spontaniteit en uitstraling, boek dan Time Out voor je feest of event en het optreden zal nog lang in ieders geheugen staan...

Akoestische Time Out

Is de kleine variant van de band. Met dezelfde dynamiek en harmony zingen de twee zangeressen, begeleid door een gitarist en percussionist 'easy' covers in de stijl van soul, jazz en r&b.

Heerlijk als achtergrond tijdens diners, op recepties of 'relaxed' in de kroeg tijdens warme zomeravonden of koude winterdagen.

Time Out XL

Band Time Out heeft een standaard bezetting van 6 bandleden. Wil je meer 'ballen' op het podium en de nummers nóg meer laten knallen, dan is de band uit te breiden met:

  • een percussionist
  • een zanger
  • een saxofonist en/of trompetist

Vraag naar de mogelijkheden

Time Out Trouwceremonie

Ook is Time Out te boeken voor tijdens een trouw-ceremonie, -receptie of -diner. Of bij bedrijfsevenementen, zoals bij beurzen of bedrijfsdiners. Een kleine setting van de band komt dan op de achtergrond muzikale invulling aan je event geven.

Dit kan met 1 of 2 zangeressen, begeleid met gitarist of pianist. Ook verzoeknummers zijn hierbij mogelijk.

Kom in de stemming

Time Out boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Time Out bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Time Out, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Time Out in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Time Out boeken

Wilt u Time Out boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Time Out wilt inhuren.

Time Out boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!