Trane met Tuite boeken?

trane met tuite boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Trane met Tuite boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Trane met Tuite

Trane Met Tuite speelt: Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen, verrijkt met aanstekelijke Limburgse Texmex en degelijke Duitse Evergreens. Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en te betrekken bij het optreden.

Trane Met Tuite is: (contra)Bas en Zang: Roland. Frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid. Gitaar en Zang: Jeroen. Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel. Drum en zang: Jeroen. Houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, reete strak.

Boekingen Trane met Tuite

Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle smartlappenfestivals kennen Trane Met Tuite. Van noord tot zuid op Koninginne- en Koningsdagen. Zomerfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest, Nijmeegse Vierdaagse feesten We hebben gespeeld op radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten!

Een greep uit ons repertoire

Trane met Tuite kent een groot repertoire, enkele voorbeelden zijn o.a. De clown, Manuela, tweedehandsmartlappenwals, De fles, Je veux d’l’amour, Manuela, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd, Atemlos.

De Trane Met Tuite caravan

De Trane Met Tuite caravan is een mobile podium van waaruit we in uw theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen.

Kom in de stemming

Trane met Tuite boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Trane met Tuite bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Trane met Tuite, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Trane met Tuite in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Trane met Tuite boeken

Wilt u Trane met Tuite boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Trane met Tuite wilt inhuren.

Trane met Tuite boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!