Winnie boeken?

Winnie-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Winnie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Winnie

Winnie heet voluit, Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren op 18 april 1978 in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams. Na zijn werk in buurtcentra en speeltuinen kwam winnie in aanraking met het "stut theater" in Utrecht, en deed mee aan een auditie voor het toneel stuk "hellend vlak." Winnie kreeg de rol en na een jaar repeteren stond hij dan met dit gezelschap een kleine 30 keer op de planken door het hele land, het stuk Hellend vlak kreeg veel positieve reacties , en vooral op de gezongen teksten kwamen veel positieve reacties.

Dubuut album "Gewoon Winnie"

Hij besloot meer met zijn zangtalent te gaan doen en belande in circuit van bruiloften en partijen. In de periode 1996 tot 1998 bracht winnie zijn eerste singel uit en zijn dubuut album "Gewoon Winnie" . In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht en ook de diverse dag en roddelbladen besteden hier aandacht aan zoals, de Volkskrant en De Telegraaf.Maar ook tv Land kwam in beeld zoals het programma Caterine , Veronica live , Twee vandaag Urbania en Sonja Barend. In deze en vele anderen programma,s was en is Winnie een graag geziene gast.

Eerste single, "M,n Allesie"

Na deze periode is het tijdje stil geweest rond winnie maar zijn optredens gingen wel gewoon door en zelfs bracht Winnie een bezoek aan Spanje ,het "Eilad Sharton Hotel" waar hij twee maanden lang dagelijks optrad en ging ook voor diverse optredens daarna naar Suriname.Hij trouwde op 8 april 2004 en kreeg in datzelfde jaar een zoon genaamt Joshua. Op dit moment is hij druk bezig met zijn vervolg carriere en maakt op dit moment een album samen met componist/tekstschrijver, John van de Ven. De eerste single, "M,n Allesie" is onlangs uitgekomen en doet het goed in het land en de regionale radio zenders.Inmiddels ligt de volgende single "Leven met jou" al weer klaar op de planken om uitgebracht te gaan worden.

Daarnaast gaat winnie een live concert geven op 30 September in de provincie limburg ( Susteren). Later zal er ook een concert plaats vinden in Utrecht. Hier wordt Winnie begeleidt door een 6 mans orkest en zal het dak er af gaan. Ook zal hij worden bij gestaan door een aantal bevriende artiesten die graag voor en samen met hem optreden.
Ook zal Winnie in 2006 op diverse grote festivals te bewonderen zijn.

Boekingen Winnie

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.Winnie treed daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort…. is het feest en gezelligheid.

Winnie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Winnie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Winnie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Winnie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Winnie boeken

Wilt u Winnie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Winnie wilt inhuren.

Winnie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!