X-Static boeken?

X-Static-boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

X-Static boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie X-Static

K, dus jij wil feest? Je wilt herkenbaarheid, geen slaapliedjes, eigen twist, alles op standje confetti en dronken van geluk naar huis? Dan is X-STATIC de live sensatie voor jou! Al jarenlang draaien ze mee in de top van het covercircuit, met optredens op de tofste tentfeesten en festivals. Van meespringen en zingen op stampende versies van oud Hollandse klassiekers tot omgebouwde rockklassiekers en alles daartussen: X-STATIC maakt van alle mogelijke genres een eigen sound waar elk feest op mee kan deinen. X-STATIC houdt van tot het gaatje gaan, op het randje en soms net er over. Vijf mannen die al jaren op veel feesten als gedurfde act jong en oud in extase brengen. Hier spreekt uw gezagvoerder: riemen vast en gaan met die banaan!

Boekingen X-Static

De band speelt gave shows, hebben een fantastische lichtshow, topkwaliteit geluidsapparatuur, en gedreven mensen op (en om) het podium. Dit zorgt ervoor dat ze een serieuze naam zijn geworden in het covercircuit. Maar ze zijn nog lang niet klaar. Ze willen meer en gaan onverminderd door naar de absolute top. De band maakt gebruik van Ultimate Ears inear monitoring. Zelf zeggen ze daarover dat dit topgeluid in hun oren een onmisbaar onderdeel is van de show.

Kom in de stemming

X-Static boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen X-Static bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met X-Static, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u X-Static in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

X-Static boeken

Wilt u X-Static boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u X-Static wilt inhuren.

X-Static boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!