Yosee boeken?

Yosee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Yosee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Yosee

José van Uden, Yosee, geboren op 10 januari 1970 in ''s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet "You've got a friend" gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal Tv-programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.

Het podium gedeeld met grote namen

Yosee zingt Nederlands en Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere o.a. tijdens het levenslied in Tilburg, Den Bosch, voorprogramma van Dré Hazes en is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertoer. Andere hoogtepunten zijn het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 het winnen van de Koos Alberts Award en vele andere...

Een aantal jaar geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan.

Boekingen Yosee

In 2014 heeft Yosee haar debuutalbum gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn. De Laatste wapenfeiten zijn "Jouw Ritme", "Zo mooi als jij", "Nu en voor altijd" en "Mannen".

De jaren erop brengt ze jaarlijks leuke singles uit die door het hele land goed beluisterd
worden. In 2022 brengt ze de single ‘Helemaal Gehad Met Jou’ uit, waarmee ze een echte kroegenplaat in
handen heeft. Yosee heeft een breed repertoire waardoor ze inzetbaar is op exclusieve
bedrijfsfeesten, grote festivals en in gezellige kroegen.

Yosee is bekend van:

  • ‘Jouw Ritme’ (>100.000 views op Youtube)
  • Singles als, ‘Helemaal Gehad Met Jou’, ‘Eindeloos’, ‘1000 Dromen Ver’.
  • TV programma Bloed Zweet & Tranen

Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. "Het is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen". En ze hoopt nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

Kom in de stemming

Yosee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Yosee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Yosee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Yosee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Yosee boeken

Wilt u Yosee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Yosee wilt inhuren.

Yosee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!