AC/Dixi boeken?

acdixi boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

AC Dixi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie AC/Dixi

De basis voor AC/Dixi werd niet geheel toevallig gelegd op het Oekracht festival in 2000 door gitaristen Casper Klein Gunnewiek en Geert Jan Paaschens. Uit pure dranklust en verveling besloten zei dan ook een band op te richten. De naam AC/Dixi werd ingegeven door het regelmatige bezoek aan de Dixi's op het festivalterrein en de gezamenlijke liefde voor AC/DC. Na enkele jaren creëerde de band steeds meer een eigen geluid. Eind 2003 werd dan ook de eerste (kerst)single opgenomen. Vanaf dit moment begon de band ook meer buiten de regio Achterhoek op te treden.

Door het groeiende aantal optredens in tent- en schuurfeesten is AC/Dixi zich naast de stevige Rock 'n Roll ook meer gaan richten op de humor en feest in de show. Onder het motto stampende feestrock met grappige eigen teksten, besloot AC/Dixi elk jaar met een ander thema door het land te gaan toeren. Tijdens elk optreden wordt dan ook alles uit de kast getrokken om het publiek te vermaken. Zo verschijnen er speciale gasten als koningin Beatrix, de kerstman en Tina Turner op het podium en wordt er gebruik gemaakt van heftige showattributen.

Boekingen AC/Dixi

In de media is AC/Dixi ook niet onopgemerkt gebleven. Zo was de band in 2005 drie maal te zien in het programma "Man Bijt Hond". In 2006 ontstond een rel tussen AC/Dixi en oud-voetballer John de Wolf rondom de singlepresentatie van het nummer "Wereldkampioen" waaraan o.a. Giel Beelen en Telegraaf ruime aandacht schonken. Voorjaar 2007 bracht AC/Dixi de single "Zon Zee & Zuipen" uit dat veelvuldig op de radio te horen was. Dit zelfde jaar kwam AC/Dixi in actie tegen het naderende rookverbod in de horeca. Met het gratis te downloaden nummer "Antirookverbod!" trok de band de aandacht van onder meer de Telegraaf en de Coen & Sander Show op 3FM. Door het succes van dit nummer werd de band onder andere gevraagd om op te treden op het Malieveld tijdens de massale rookverbod-demonstratie.

In 2010 toert AC/Dixi onder het motto "Kom Op Zoepen" door het land. Het podium is hierbij ingericht als boksarena waarin de bandleden als doldwazen tekeer gaan en de meest gekke capriolen uithalen. Het openingsnummer "Kom Op Zoepen" dat elk optreden ten gehore gebracht wordt is gratis te downloaden op www.acdixi.com.

AC/Dixi bestaat uit:

Diederick "Dee" Brinkerhof - Leadzang
Martijn "Tinus" Schurink - Drums
Casper "Cappie" Klein Gunnewiek - Gitaar/presentatie
Dirk "Dorus" Wopereis - Bas
Jip "Jippie" ten Barge - Gitaar/zang

Kom in de stemming

AC/Dixi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen AC Dixi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met AC Dixi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u AC Dixi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

AC Dixi boeken

Wilt u AC Dixi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u AC Dixi wilt inhuren.

AC Dixi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!