Aernout Pleket boeken?

Aernout-Pleket-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Aernout Pleket boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aernout Pleket

Arnout Pleket zoon van havenzanger Henk Pleket werd geboren 15 januari 1966 in Apeldoorn. Aernout heeft lang getwijfeld of hij het stokje op zou pakken om de muzikale nalatenschap van zijn vader Henk te gaan eren! En nu is het dan zover! Arnout: “Ik ben er nu echt klaar voor en vind het een grote eer om zijn levenswerk voort te gaan zetten.”

Zoon van de Havenzanger Henk Pleket

Afgelopen carnaval heeft Aernout diverse podia bestegen en het smaakte naar meer. daarom brengt hij eind mei 2023 als eerbetoon aan zijn inmiddels 12 jaar geleden overleden vader de heerlijke meezinger “s Nachts Na Tweeën” uit. De bekende kraker is in een totaal nieuw zomers jasje gestoken waar Hans Aalbers en Arjan Venemann met volle trots hun handtekening onderzetten.

Boekingen Aernout Pleket

Aernout heeft zijn sporen onder andere verdient in grote producties als “Miss Saigon”, “Ciske de Rat” en “Zorro.” Tevens horen we hem ook regelmatig in commercials op radio en televisie. Jong en oud is bekend met de grote hits van vader Henk en deze komen uiteraard ook in zijn show voorbij. Met onder andere 'Oh Mona' - 's Nachts na tweeën' - 'Trouw niet' en vele andere bekende stampers maakt Aernout uw feest compleet.

Kom in de stemming

Aernout Pleket boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aernout Pleket bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aernout Pleket, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aernout Pleket in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aernout Pleket boeken

Wilt u Aernout Pleket boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aernout Pleket wilt inhuren.

Aernout Pleket boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!