Helemaal Hollands boeken?

helemaal hollands boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Helemaal Hollands boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Helemaal Hollands

Ooit is Helemaal Hollands hun samenwerking gestart als Boyzone in de Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo en Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit 'I save the day'.

Met stampende (inter)nationale medleys en eigen Hollands talige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het feest voor zich te winnen. Met het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer 'De Ober' was hun plek in het land verworven. Heel Nederland feest mee op de opvolgers 'Omdat ie zo mooi is', 'Delilah', 'Ben je vergeten' en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde 'Waar is dat feestje?'. dvd's, albums en videoclips zijn overal terug te vinden.

Dit is Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is vaak te gast in diverse tv programma's zoals het 'Tros muziekfeest op het Plein', 'Hart voor Muziek' en diverse regionale muziekprogramma's. Heel Nederland kon kennis maken met de humor van deze heren in het AVROTROS programma 'Fort Boyard'. Ook hun presentatie werk bij backstage programma's en quizzen bij Sterren.nl laat de gezellige kant van de heren zien! De Reality soap bij TROS Sterren.nl 'Dit is Helemaal Hollands', gaf een kijkje in het privé leven van Carlo & Leo. Deze vindt u terug op het Helemaal Hollands YouTube kanaal.

Boekingen Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is de laatste jaren uitgegroeid naar 'meer dan alléén Hollandse meezingers'. Ontdek ze met de grootste hits uit de jaren '70 en '80 verpakt in een nieuwe jas. Dus laat je verrassen met de allernieuwste internationale klappers in medleyvorm. Dankzij hun brede repertoire maken zij het feest der herkenning. Zo laat Helemaal Hollands al jarenlang vele evenementen, feesttenten, festivals maar ook jouw bruiloft totaal uit hun dak gaan.

Helemaal Hollands inhuren: lekker meezingen

Organiseert u een feest waarbij u het publiek lekker mee wilt laten zingen? Het is voor veel mensen de leukste muziek tijdens een feestje, bijvoorbeeld om even nergens bij na te hoeven denken. Door Helemaal Hollands in te huren weet u in ieder geval zeker dat de sfeer er heel snel in zal zitten. Dus gaat het om een opwarmer voor de avond, wilt u de sfeer verder verbeteren of gaat het om de afsluiter van een feestavond die u organiseert? In al die rollen voelen ze zich helemaal thuis.

Waarschijnlijk kunt u veel van de nummers van Helemaal Hollands meezingen, ook al valt het niet mee om ze zomaar op te noemen. De kans is groot dat het meteen één groot feest is, waardoor het de moeite waard is om deze heren op het podium te vragen en er een mooie avond van te maken.

Boekingen van Helemaal Hollands

U bent bij ons aan het juiste adres om Helemaal Hollands te boeken. Wij verzorgen de boekingen, en kunnen u daarbij van A tot Z ontzorgen. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet, ook als u hier zelf geen ervaring mee heeft. Wij weten wat er moet gebeuren en houden dat op de achtergrond natuurlijk netjes voor u in de gaten.

Helemaal Hollands boeken

Dus wilt u Helemaal Hollands boeken en bent u daarnaast bijvoorbeeld nog op zoek naar andere leuke artiesten om uit te nodigen? U kunt ze allemaal inhuren, bijvoorbeeld Nederlandstalig en klaar voor een feestje. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag zodra u de vrijblijvende offerte aanvraagt.

Kom in de stemming

Helemaal Hollands boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Helemaal Hollands bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Helemaal Hollands, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Helemaal Hollands in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Helemaal Hollands boeken

Wilt u Helemaal Hollands boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Helemaal Hollands wilt inhuren.

Helemaal Hollands boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!