Aires Hovens – Op zoek naar de schat boeken?

aires hovens op zoek naar de schat boeken
icon-clock

Tijdsduur

50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Aires Hovens - Op zoek naar de schat boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Aires Hovens - Op zoek naar de schat

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt Aires naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot Aires grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil... Zal het Aires lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaar te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Een spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige theatervoorstelling. Op een fantastische manier speelt Aires in op de fantasie van het kind.

De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon. Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. De kinderen hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten!

Boekingen Aires Hovens - Op zoek naar de schat

Specificaties theatervoorstelling - Op Zoek Naar De Schat

  • Speeloppervlak 7 x 4 meter (bxd);
  • Inclusief prachtig groot en magisch decor;
  • Enorm geschikt voor theaters;
  • Voor locaties met minder ruimte een gereduceerd decor.

Kom in de stemming

Aires Hovens – Op zoek naar de schat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Aires Hovens – Op zoek naar de schat bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Aires Hovens – Op zoek naar de schat, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Aires Hovens – Op zoek naar de schat in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Aires Hovens – Op zoek naar de schat boeken

Wilt u Aires Hovens – Op zoek naar de schat boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Aires Hovens – Op zoek naar de schat wilt inhuren.

Aires Hovens – Op zoek naar de schat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!