Wibi Soerjadi boeken?

Wibi-Soerjadi-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wibi Soerjadi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi werd in 1970 in Leiden geboren. In 1985 won hij de 1e prijs op het Prinses Christina Concours in Den Haag. In 1988 won hij de 1e prijs op het Nationaal 'Eurovision Competition for young musicians'. Als jongste deelnemer en enige Nederlandse finalist won hij in 1989 de derde prijs op het Internationale Franz Liszt Pianoconcours te Utrecht dat bekend staat als een van de zwaarste pianoconcoursen ter wereld.

Uitzonderlijk getalenteerde musici.

Reeds na vier jaar studie bij Jan Wijn aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam, deed hij vervroegd eindexamen als uitvoerend musicus. Voor het oog en oor van de examencommissie, een overvolle Bachzaal in Amsterdam en de camera's van de VPRO televisie behaalde hij het hoogst denkbare resultaat, een tien met onderscheiding. In 1990 vielen hem meerdere prijzen en onderscheidingen ten deel, waaronder de Elisabeth Evertsprijs, een prijs voor uitzonderlijk getalenteerde musici. Met het doel een traditie te doen herleven, gaf Wibi Soerjadi op 2e Kerstdag 1993 zijn eerste Kerstrecital in een uitverkochte Grote Zaal van Het Concertgebouw te Amsterdam. Deze traditie zet hij nog steeds jaarlijks voort in een altijd uitverkochte Grote Zaal.

Meerdere malen platina of goud behaald.

Wibi Soerjadi heeft inmiddels vele concerten gegeven in binnen en buitenland waaronder Engeland, Italië, Indonesië, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en de Verenigde Staten. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en het Leipzig Gewandhaus Orkest. Hij trad op met dirigenten zoals o.a. Evgeny Svetlanov, Vassili Sinaisky en Sergiu Commissiona. Wibi Soerjadi heeft een reeks succesvolle CD's opgenomen bij Philips Classics. De CD's hebben meerdere malen platina of goud behaald.

Carnegie Hall in New York

Op 22 november 1996 gaf hij een zeer succesvol debuutrecital in de fameuze grote zaal van Carnegie Hall in New York. De CD "Wibi Soerjadi live at Carnegie Hall" is een live registratie van dit succesvolle debuut. Twee weken na de release kreeg hij de CD in goud overhandigd tijdens de officiële opening van Wibi Soerjadi's eigen concertzaaltje in Twisk op 14 maart 1997. Op 25 oktober 1998 kreeg Wibi Soerjadi voor de Duitse ZDF Televisie de prestigieuze Echo Klassik Award van de Deutsche Phonoakademie overhandigd in Hamburg. Op 17 maart 1999 heeft Wibi Soerjadi tijdens de uitreiking van de Edison Classical Music Award de allereerste Publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Boekingen Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi heeft onlangs het 2e en 3e pianoconcert van Sergei Rachmaninov opgenomen met het London Philharmonic Orchestra o.l.v. Miguel Gomez-Martinez. Wibi Soerjadi speelt waar mogelijk op zijn eigen Bösendorfer Concertvleugel Imperial 2.90m. Het transport en de verzorging van dit bijzondere instrument is in handen van de heer Obbo Spanjaard.
Wibi Soerjadi viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum als Concertpianist.

Wibi Soerjadi in concert

Boek Wibi Soerjadi op elke geschikte locatie in Nederland voor een bijzonder soloconcert, valentijn-, tuin-, kerst- en/of nieuwjaarsconcert.
Uitkoopgage/prijs op aanvraag

Wibi Soerjadi landgoedconcert (Zeist)

Boek een exclusief en intiem salonconcert van Wibi Soerjadi in de gerestaureerde grote salon van zijn adembenemend landgoed De Wulperhorst te Zeist. De tijden van romantiek herleven. U waant zich als speciale gast op een negentiende eeuws salonconcert.
Uitkoopgage/prijs op aanvraag

Kom in de stemming

Wibi Soerjadi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Wibi Soerjadi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Wibi Soerjadi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Wibi Soerjadi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Wibi Soerjadi boeken

Wilt u Wibi Soerjadi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Wibi Soerjadi wilt inhuren.

Wibi Soerjadi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!