Robbie Smots boeken?

icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Robbie Smots boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Robbie Smots

Robbie Smots antwoord op de vraag wie zijn grote voorbeelden zijn :"Eddy Breck, omdat hij er altijd zo mooi uitziet en Dennie Christiaan omdat die ook Nederlands ken!"

Waar iedereen dacht dat Robbie Smots zou belanden in de duistere steegjes van de randstad, daar dacht hij aan de felle volgspots van een uitverkocht Ahoy!

Robbie Smots, de romantische zanger/presentator en lieveling van rozen minnend Nederland, zingt de mooiste liedjes van o.a. Ronnie Tober, Eddy Wally, Corrie Konings, Frans Bauer.

Boekingen Robbie Smots

Natuurlijk ook eigen copie-sities paseren de revue als: Robbie goes vochtige wangen en Robbie goes romantics.

Het optreden van Robbie Smots is zeer dynamisch en interactief. Inclusief een muziekquiz die zijn doel totaal voorbijschiet en veel humor. Kortom een hilarische en gezellige feestavond.


Kom in de stemming

Robbie Smots boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Robbie Smots bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Robbie Smots, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Robbie Smots in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Robbie Smots boeken

Wilt u Robbie Smots boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Robbie Smots wilt inhuren.

Robbie Smots boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!