Angelina Ballerina boeken?

Angelina-Ballerina-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Angelina Ballerina boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Angelina Ballerina

Het lieve, zachtaardige en vrolijke muisje Angelina Ballerina is een echte danseres in wording! Ze oefent hard, leert elke dag weer nieuwe dansjes en wil het liefste een balletdanseres worden. Dit populaire meisjes muisje is niet alleen dagelijks te zien op televisie (Z@ppelin en Ketnet), maar nu ook te boeken voor een ontmoeting (meet & greet) of kindershow op uw evenement in Nederland en België.

Boekingen Angelina Ballerina

Angelina en haar goede vriendin Robin geven ook graag een dansworkshop aan de kinderen. Geschikt voor kleine en grote groepen. Tijdens deze 30 minuten durende dansworkshop leren zij de kinderen een aantal vrolijke dansjes. Want wie wil er nu niet voor eventjes een echte ster zijn? Aansluitend is er een meet & greet van 20 minuten. De kinderact wordt geleverd inclusief achterdoek en geluid (tot 300 personen).

Kom in de stemming

Angelina Ballerina boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Angelina Ballerina bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Angelina Ballerina, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Angelina Ballerina in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Angelina Ballerina boeken

Wilt u Angelina Ballerina boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Angelina Ballerina wilt inhuren.

Angelina Ballerina boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!