Antje Monteiro boeken?

antje monteiro boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Antje Monteiro boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter. Zij is vooral bekend van het televisieprogramma "het gevoel van…".

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie 'Jeans' waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep 'Broadway Boulevard', waarmee zij door het gehele land optrad. Die groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.

De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière.

Antje Monteiro succesvol in Aïda

Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van 'Amneris' aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aïda. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carrière voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwelijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma "Het Gevoel Van….". De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in "Het Gevoel Van…." waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale,- en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Boekingen Antje Monteiro

Dat Antje Monteiro in het theater bijzonder succesvol is, bewees ze wederom tijdens de Bernstein-concerten in 2004 waarin ze samen met diverse andere top vocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan.

De agenda van Antje Monteiro vertoont maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse evenementen. Ook voor de komende periode staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

Kom in de stemming

Antje Monteiro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Antje Monteiro bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Antje Monteiro, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Antje Monteiro in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Antje Monteiro boeken

Wilt u Antje Monteiro boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Antje Monteiro wilt inhuren.

Antje Monteiro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!