Antonio Holsken boeken

antonio-holzken-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 250 personen

Antonio Holsken boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Antonio

Antonio woont al jaren in het mooie Veenendaal en is opgegroeid met het Hollandse lied. Zijn 1ste single 'Dit is de laatste nacht' kwam reeds uit in 1998 waarna er velen volgden. Hits als: “Boem Boem', 'Geef me nog een kans', 'Piri Piri', 'Maak me gek gooi je haar los', 'Dans met mij' en “Lieve Heer,' staan wekenlang in de Top 30 van RADIONL, Tv Oranje, TROS Sterren.nl Top 20 en de SingleTop100. Met inmiddels bijna 700,0000 YouTube views, is Antonio niet weg te denken uit de wereld van de Nederlandstalige muziek.

Boekingen Antonio Holsken

'Kus me kus me' heet de nieuwe single van Antonio, een nummer vol passie en vuur, maar vooral een met ritme wat je in vervoering brengt, want de hete Latin/American stijl is zeer dansbaar en verslavend. Wederom een nummer dus met dé echte Antonio sound. Natuurlijk weer voorzien van een leuke en grappige nieuwe videoclip vol kusjes, wat je wel kunt verwacht van Antonio.

Antonio boeken voor een optreden

De NTR maakt over het leven van Antonio een kleine docu-soap,In het programma Valsplat . Anton Holsken (Antonio) was één van de twee geportretteerden uit de Vals Plat van 6 november 2010.

Antonio Holsken, Ankie van Rijssen & Frans Burhenne ‘WIJ 3 ON TOUR’

Antonio had voor de serie ‘Bij ons op het kamp’ een nieuw concept bedacht waarbij hij samen met Ankie van Rijssen & z’n partner Frans Burhenne garant staat voor een gezellige avond. Deze 3 feestbeesten zijn nu te boeken voor een 1.5 uur durend programma in een zaal, theater, café of evenement. Frans tap de lekkerste biertje, oftewel het overbekende Watertje (zoals Frans die zelf noemt met een knipoog). Ook is zijn ‘koffie uurtje’ op TikTok niet meer weg te denken. Dit vanwege zijn nuchtere verhalen en uitspraken

Ankie is de oergezellige vriendin die haar eigen shotjes heeft met de toepasselijke naam ‘ t'
Buurmokkel’. Die verkoopt ze overigens tijdens de optredens. De goedlachse houdt zelf ook wel van een borreltje dus gaan jullie samen er eentje proeven.

Kom in de stemming

Antonio Holsken boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Antonio Holsken bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Antonio Holsken, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Antonio Holsken in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Antonio Holsken boeken

Wilt u Antonio Holsken boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Antonio Holsken wilt inhuren.

Antonio Holsken boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!