Arno Kolenbrander boeken?

arno kolenbrander boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Arno Kolenbrander boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Arno Kolenbrander

Arno Kolenbrander is een voormalige Soundmixshow finalist die de top tien van de hitparade haalt met het door hem vertolkte Why God Why uit de musical Miss Saigon. In 2004 stapt de zanger over op Nederlandstalig repertoire. Na enkele jaren stilte verschijnt in september 2008 zijn album Terug Van Weggeweest.

1995 - 1997

Kolenbrander (Rotterdam, 1973) wint de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why uit de musical Miss Saigon. Met dit nummer staat hij direct 10 weken in de top 40 en blijft hij stekende op nummer 10. Het jaar na zijn overwinning vult de zanger met optredens in het land. Niet alleen op feesten en partijen, want Kolenbrander treedt ook op tijdens de Fantasy World Dinershow Bovendien neemt hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen.

1998 - 1999

Arno Kolenbrander doet met het Nederlandstalige lied Een mee aan het Nationale Songfestival. Zingen in het Nederlands opent de ogen van Arno Kolenbrander die samen met platenmaatschappij en componist/producer Peter de Wijn besluit om een Nederlandstalig album op te nemen. De single Wat Ik Nodig Heb komt uit en doet nagenoeg niets. Als eerste single wordt het nummer Kruip Dicht Tegen Me Aan uitgebracht. De tekst is van Jan Tekstra, bekend van onder meer Marco Borsato en De Kast. Eerder verschijnt echter het duet met Alma Nieto De Warmte Van Jou. Later dit jaar komt de gehele Nederlandstalige cd uit. De artiestennaam van Kolenbrander wordt Arno.

2000 - 2002

Kolenbrander doet met het Engelstalig nummer One Step Behind mee aan het Nationaal Songfestival. De single Zo Vrij Als Een Vogel verschijnt. Aan het eind van het jaar brengt Kolenbrander de Lionel Richie-hit Hello uit in een dansbare versie. In juli stopt de zanger na ruim vijf jaar met de dinershow van Frank Wentink. Arno zingt de ballad begeleid door een discobeat. Onder de naam Kolenbrander brengt Arno samen met componist en producer Jel Jongen in augstus de single Isn't It Time uit. De volgende single is Flying Heart, geschreven door Max Melena en Gian-Carlo Romita, de voormalig drummer van Henk Westbroek.

2003 - 2004

Kolenbrander werkt met producer Hans Aalbers aan een Duitstalig album. De zanger begint met een eigen 'dinner show', een avondvullend programma voor tijdens het eten over de geschiedenis van 50 jaar beeldmateriaal. The Story Of My Life, geschreven door Johnny Logan, krijgt van het Nederlandse publiek een tweede kans in de wild card-voorronde van het Nationaal Songfestival. Three-Stars is een anderhalf uur durende show van Arno Kolenbrander samen met Eddy Walsh en Rachel Kramer (ex-K-otic). Vanaf september is Kolenbrander 90 keer te zien tijdens dinnershows in het Evoluon te Eindhoven.

De single Meer Dan Dit (2008) is een voorproefje van het dertien nummers tellende comebackalbum Terug Van Weggeweest dat begin 2009 in de winkels ligt. De cd bevat Nederpop in de breedste zin van het woord, van stevige rock tot gevoelige ballads. Gert-Jan van Wijk tekent voor de composities en de teksten en is samen met de muzikanten George Konings en John te Dorsthorst verantwoordelijk voor de productie.

Boekingen Arno Kolenbrander

De zanger heeft in 2012 een bescheiden rol als een van de discipelen van Jezus in het spektakelstuk The Passion dat op 5 april wordt uitgevoerd op het Willemsplein in Rotterdam. Hij schrijft zich in 2013 in voor het vierde seizoen van de talentenjacht The Voice Of Holland bij RTL4. Hij doet auditie met het nummer This Is What It Feels Like, maar juryleden Marco Borsato, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en Ali B draaien hun stoel niet, omdat de zanger naar hun smaak teveel vibrato gebruikt in zijn stem.

Kom in de stemming

Arno Kolenbrander boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Arno Kolenbrander bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Arno Kolenbrander , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Arno Kolenbrander in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Arno Kolenbrander boeken

Wilt u Arno Kolenbrander boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Arno Kolenbrander wilt inhuren.

Arno Kolenbrander boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!