Balloon Giants boeken?

balloon giants boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Balloon Giants boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Balloon Giants

Vraag naar alle mogelijkheden: van mobiele ballonkunstenaars met ballonfiguren die pal onder uw neus gemaakt worden tot de mooiste balloncreaties met vijf meter hoge ballondraken op stelten, een prinses in een ballonnenjurk, een ingepakt gebouw, een zestien meter hoge piramide en nog veel meer. Grote objecten die tot leven komen door de steltenlopers, draagbare objecten in parades, zwevend en van binnenuit verlicht, drijvende sculpturen, ontploffende mega-ballonnen, uw logo of fantasie... Werkelijk niets is te gek voor deze ballonkunstenaars: The sky is the limit!

De Dragonriders
Vanuit de verte zijn de Dragonriders al te horen. Rijdend op hun luidruchtige, nieuwsgierige en indrukwekkende draken verkennen ze het land. Tussen het gebrabbel door zijn af en toe herkenbare woorden te horen. Ritmische trommelslagen begeleiden de draken in de juiste richting terwijl de in steampunk-stijl uitgedoste Dragonriders de grootst mogelijke moeite hebben de draken onder controle te houden. Gelukkig weten ze makkelijk met het publiek wat moet helpen om de draken rustig te stemmen.

De Dragonriders is een mobiele 5 meter hoge stelten act met twee of drie draken en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Boekingen Balloon Giants

De Dodoriders
Reusachtige uitziende vogelfiguren bewegen zich op grote hoogte schuchter tussen het publiek. De Dodiriders zijn voor hun afgerichte ballondodo's op zoek naar voedsel. Als de dodo's muziek horen volgt er spontaan een dodo-dans.

De Dodoriders is een mobiele 5 meter hoge stelten act met twee of drie dodo's en een gekostumeerde en muzikale begeleider.

Joris en de draak
De mobiel bewegende reuzendraak zorgt voor de nodige ophef onder het publiek wanneer deze wakker wordt gemaakt. De eeuwenoude sage wordt tot leven gebracht door de verhalenverteller die samen met heet publiek de geschiedenis van Joris en de draak uitspeelt. Zou er een jonge held opstaan die het op durft te nemen tegen de driekoppige draak? En wordt de prinses bevrijdt?

De Vriendelijke Reus
Een 5 meter hoge maar vriendelijke reus gaat aan de wandel, met begeleider.

Kom in de stemming

Balloon Giants boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Balloon Giants bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Balloon Giants, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Balloon Giants in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Balloon Giants boeken

Wilt u Balloon Giants boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Balloon Giants wilt inhuren.

Balloon Giants boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!