Belle Perez boeken?

Belle-Perez-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Belle Perez boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Belle Perez

U kunt Belle Perez voor de presentatie van uw evenement, maar zij staat natuurlijk vooral bekend om haar hits die ze graag ten gehore brengt. Wilt u Belle Perez inhuren voor haar muziek? U kiest voor een artiest die op 29 januari 1976 geboren werd in het Limburgse Neerpelt. Ze is van Spaanse afkomst, maar ze groeide op in België. Ze spreekt vloeiend Spaans, waardoor u Belle Perez in kunt huren voor de zomerse hits die ze graag speelt, ook wanneer ze bij haar familie in het zuiden verblijft

Talentenjacht en Eurosong

Het is een talentenjacht waarin Belle Perez een nummer van Celine Dion zingt waarmee ze doorbreekt. Vervolgens mag ze een optreden doen bij Eurosong en tekent ze in Amerika een platencontract. Ze komt veel op televisie, op de radio en verschijnt in dure videoclips. Gaat u Belle Perez inhuren? Dan haalt u een artiest in huis die zelfs een tijdje vergeleken werd met Britney Spears.

Hits en Gouden platen

U kunt Belle Perez boeken vanwege haar geweldige uitstraling, maar ook vanwege de verschillende hits die zij heeft gehad. Wat dacht u bijvoorbeeld van Honeybee, This Crazy Feeling, Me and You en Hijo de la Luna, waarmee ze haar Spaanse temperament op een mooie manier tot uiting kon brengen. Ze krijgt de ene gouden plaat na de andere en doet onder andere 60 voorstellingen tijdens haar tour door Vlaanderen. U kunt Belle Perez boeken voor verschillende evenement, onder andere omdat ze veel ervaring heeft met diverse festivals.

Belle Perez in Nederland

In Nederland breekt Belle Perez door op het moment dat ze de hit Que Viva la Vida uitbrengt, de soundtrack van de film Madagascar. Vanaf dat moment gaat het hard met Belle Perez en boeken steeds meer mensen haar. Ze verkoopt onder andere de Heineken Music Hall uit en zorgt met El Mundo Bailando voor enorme verkooprecords. Belle Perez werkt inmiddels toe naar een meer volwassen look, onder andere door de theaters in Nederland en België aan te doen.

Grote shows

Het zijn de grote shows van Belle Perez waar we haar vooral goed van kennen. Met name haar nieuwe singles en nieuwe albums doen het standaard ontzettend goed in heel de Benelux. Wilt u Belle Perez boeken vanwege haar geweldige successen tot op dit moment? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Boekingen Belle Perez

Belle Perez kan inmiddels putten uit een behoorlijk repertoire, waardoor ze een volledige avond met muziek kan vullen. U kunt Belle Perez boeken voor de presentatie en muzikale aankleding van uw evenement, maar u kunt haar daarnaast inhuren voor enkele nummers waarmee ze het publiek flink opzweept. Benieuwd naar de kosten of prijs van Belle Perez? Wij vertellen u er graag meer over.

Kom in de stemming

Belle Perez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Belle Perez bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Belle Perez, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Belle Perez in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Belle Perez boeken

Wilt u Belle Perez boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Belle Perez wilt inhuren.

Belle Perez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!