Ben Saunders boeken?

ben saunders boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Ben Saunders boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Ben Saunders

Wilt u Ben Saunders boeken? U haalt een veelzijdige artiest in huis, die de meesten van ons veel minder goed kennen dan ze denken. U zag de tattoo-artist winnen in The Voice of Holland, maar wist u dat hij ontzettend veel op heet met soul? Hij zong geweldig in de battles en liet in de liveshows zien dat hij een echte artiest is, maar op zijn eerste album sloeg hij een totaal andere weg in. U kunt Ben Saunders boeken vanwege zijn geweldige podiumprestaties, maar als liefhebber van soul valt er veel meer te genieten.

Soulplaat van Ben Saunders

Wilt u Ben Saunders inhuren? Luister dan vooral eens goed naar zijn soulplaat. Dit is naar eigen zeggen de muziek en stijl die echt bij hem past. Hij zingt vanuit het diepste van zichzelf, de muziek die de grootste invloeden op hem geeft gehad. Met name Luther Vandross is voor hem een echte geld, net als dat Babyface en Stevie Wonder dat zijn. Zij hebben de soul, die Ben Saunders maakt tot wie hij is.

Opname van zijn album

Ben Saunders dook samen met Holger Schwedt de studio in, die eerder samenwerkte met bijvoorbeeld Anouk, Di-Rect en Blof. De nummers op zijn eerste soulplaat zijn afkomstig van Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, maar ook van Daniel Merriweather en de rest van de wereld. Hij schreef er niet aan mee, maar heeft ze wel eigen weten te maken. Voor You Thought You Knew Me By Know werkte Ben Saunders samen met een aantal internationale artiesten. Het was de pianist van Ben l’Oncle Soul die meedeed, net als de bassist van wijlen Amy Winehouse en de drummer van Eric Clapton.

Ben Saunders inhuren voor totaal ander geluid

U kunt Ben Saunders inhuren voor zijn soulmuziek, dat heel anders is dan de hits die hij speelde tijdens The Voice of Holland. Hij heeft de verschillende muzikanten gevraagd hun oudste instrumenten uit de kast te halen. Ben werkt het liefst zo min mogelijk met digitale mogelijkheden en gaat juist met de echte instrumenten aan de slag.

We kennen Ben Saunders pas een tijdje, al is hij al sinds hij 6 of 7 jaar was bezig met muziek. Hij gebruikte de karaokemachine van zijn vader als zijn ouders van huis waren. Hij deed dit stiekem, totdat zijn ouders een keer onverwacht binnen kwamen lopen en de hele buurt kwam kijken. Hij speelde onder andere nummers van Elvis, om vervolgens samen met zijn broers Dean en Jamie mee te gaan doen aan de talentenjachten.

The Voice of Holland

Het is vooral The Voice of Holland geweest dat heeft bijgedragen aan zijn plotselinge doorbraak. Na een vakantie op Tenerife bleken zijn ouders hem in te hebben geschreven. Vervolgens heeft hij een jaar lang door heel het land kunnen toeren. Tegenwoordig kunt u Ben Saunders inhuren voor een groot aantal verschillende songs en evenementen. Hij heeft zijn eigen tattooshop over kunnen doen aan zijn vader, nu hij zelf fulltime muzikant is. Hij is wat drukker dan voorheen, maar hij vindt het heerlijk als anderen hem inhuren voor zijn muziek.

Boekingen Ben Saunders

Bent u benieuwd naar de prijs van Ben Saunders, omdat u hem graag wilt inhuren voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de kosten en mogelijkheden van deze veelzijdige artiest!

Kom in de stemming

Ben Saunders boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Ben Saunders bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Ben Saunders, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Ben Saunders in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Ben Saunders boeken

Wilt u Ben Saunders boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Ben Saunders wilt inhuren.

Ben Saunders boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!