Bob Offenberg boeken?

Bob-Offenberg-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Bob Offenberg boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Bob Offenberg

Bob Offenberg (28 april 1996) uit Schiedam is al vanaf z'n vijfde jaar bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten. Bij één van die optredens kwam Bob zanger/tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje. De kennismaking resulteerde in het duet "Op een terrasje" dat John van Leeuwen samen met Bob zong.

Carrière in een sneltreinvaart

Daarna ging het in een sneltreinvaart! John van Leeuwen vertelde enthousiast over Bob aan Frank te Hennepe en deze was zeer geïnteresseerd in een samenwerking met Bob. Al snel werd besloten om twee nummers op te nemen in de bekende Manfred Jongenelis Studio's in Etten Leur. Dat Bob Offenberg talent heeft, daarvan is iedereen die hem hoort zingen overtuigd. Hij stond dan ook niet voor niets in diverse programma's met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit.

Als de zon weer gaat schijnen

Net als zoveel andere kinderen van zijn leeftijd geniet Bob Offenberg ervan om buiten te spelen. Daarom kreeg zijn eerste cd (april 2004) de titel "Een Jongen van de Straat", waarvan naast "Een Zomerse Dag" ook een gelijknamige single uitkwam. In juni 2005 brengt Bob de cd "Dansen" uit. Een cd met vrolijke nummers waarmee Bob op menig feestje de voeten van de vloer weet te krijgen. Niemand minder dan Arne Janssen reikte het eerste exemplaar van "Dansen" uit aan Bob op de cd-presentatie "Dansen" werd enorm positief ontvangen en het NOS Jeugdjournaal en SBS6 Shownieuws besteedde naar aanleiding van de cd aandacht aan Bob. SBS6 benaderde Bob zelfs voor een mini real life soap die als titel mee kreeg "Ik ben de BOB". SBS gebruikte het nummer "Als de zon weer gaat schijnen" van de cd "Dansen" als openingstune waarna de single prompt op nummer 50 van de Mega Top 100 terecht kwam.

"Afvallen met sterren"

Na de derde cd "Laat het sneeuwen" volgde in 2006 de cd "Laat de zon weer schijnen". Het eerste exemplaar hiervan kreeg Bob op 24 mei van dat jaar uit handen van Wilma Nanninga. In januari 2007 nam SBS6 contact op met de vraag of Bob mee wilde doen aan het tv-programma "Afvallen met sterren". Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook werd Bob benaderd door Roelof De Vries voor het boek "Gedeelde Smart" welke Roelof samen Met Jan van Lieshout schreef. Het boek gaat over artiesten en de mensen daarachter. Hij werd daarmee de jongste artiest die hieraan meegewerkt heeft.

Single "Als je Lacht"

Bobs laatste single "Als je Lacht" is vrolijk nummer dat Bob heeft opgenomen in de Goldstar Studio's met Emile Hartkamp en Norus Padidar, deze single behaalde maar liefst plek nummer 22 in de Mega Top 100 de tot nu toe hoogst behaalde positie voor Bob. Ook heeft Bob meegespeeld in de op net5 uitgezonden serie "de Co Assistent". Afgelopen zomer stond Bob op het piratenfestijn in Volendam voor 9.000 mensen en voor opname van Tros muziekfeest voor 22.000 man in Breda. Deze uitzending werd op 12 september bekeken door maar liefst 1 miljoen mensen.

Boekingen Bob Offenberg

Op 30 september komt de film 'hou Holland schoon' uit waar Bob een hoofdrol in speelt. De film beleeft zijn premiëre op het filmfestival in Utrecht, en is geregisseerd door Arne Toonen, de man van Birgit Schuurman. Verdere toekomstplannen zijn: veel optredens doen, gezond blijven en werken aan een mooie nieuwe cd. 17 april 2010 was een grote dag voor Bob. In zijn eigen Schiedam een live-concert met live-band. Gasten waren Frans Duijts, Alex, Grad Damen en Jan van Est. 9 juni 2010 kwam de nieuwe single uit: "Lied voor alle moeders". Bob vond het een erg mooi nummer en besloot samen met Emile Hartkamp om het uit te brengen. Het nummer is een succes geworden en heeft 10 weken lang in de hitlijsten gestaan. Het nummer heeft zelfs enige tijd in de hitlijsten van "Fyens Total Radio 1" uit Denemarken gestaan. Ondanks dat het een Nederlands nummer is werd het nummer veel gedraaid.

Kom in de stemming

Bob Offenberg boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bob Offenberg bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bob Offenberg, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bob Offenberg in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bob Offenberg boeken

Wilt u Bob Offenberg boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bob Offenberg wilt inhuren.

Bob Offenberg boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!