Bono and The Edge (U2 Tribute act)

Bono-U2-Imitator-Sam-Kramer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Sam Kramer is dé Bono imitator en is de enige die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live! In het SBS6 programma “The winner takes it all” werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono.

Bono and the Edge boeken

In deze setting is Sam Kramer te boeken met Pieter, een professionele imitator van The Edge, de vaste gitarist van Bono. Sam en Pieter zijn erg geliefd met hun professionele U2 act “Bono en The Edge” waarin ze het bekende duo van U2 op indrukwekkende wijze imiteren.

U2 Tribute van de beste kwaliteit

Tijdens het optreden van “Bono” wordt u allereerst verrast door een spectaculair optreden van een sexy buikdanseres tijdens het nummer “Mysterious Ways”. Als daarna gitarist The Edge wordt verwelkomt op het podium, is het feest compleet. Met alleen een akoestische gitaar – waarbij de bekende gitaardelay niet wordt vergeten – maakt dit duo een onvergetelijke ervaring van uw evenement of partij.

Kom in de stemming

Bono and The Edge (U2 Tribute act)

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Bono and The Edge (U2 Tribute act) bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Bono and The Edge (U2 Tribute act), om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Bono and The Edge (U2 Tribute act) in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken

Wilt u Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Bono and The Edge (U2 Tribute act) wilt inhuren.

Bono and The Edge (U2 Tribute act) boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!