U2two, U2 Tribute boeken

U2TWO-U2-Tribute-Band-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. techniek, excl. geluid/licht

U2two boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

“kijk, dit is nu een coverband die weet hoe het moet. Elk bandlid doet een redelijk accurate impressie van een U2 muzikant, maar Sam Kramer a.k.a. ‘Bono two’ slaat alles. Alle maniertjes kloppen (voorover gebogen, kin vooruit, armen naar achter, ik ben een leeuw), het jasje klopt en ook wat stem betreft komt hij dicht in de buurt”.

U2two Boeken

Een citaat van recensent Sjoerd Huismans voor 3voor12.vpro.nl van het optreden van U2two op paaspop 2016. Het is al jaren lang bekend. Hebt u een imitator nodig van Bono de zanger van U2? Dan is Sam Kramer de enige in de wereld die uw verwachting gaat waarmaken. U hoort U2 en u ziet Bono live!

Sam Kramer, Bono en U2 look a like

Sam maakt één groot entertainmentspektakel van uw feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan uw collega of directeur te brengen… Bono zelf zit nooit stil dus u zult Sam dan ook niet alleen maar op het podium zien blijven staan.

Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

U2 tribute band boeken

Sam deed in 2014 mee als Bono imitator aan het nieuwe SBS6 programma “The winner takes it all”. In dit programma werd opnieuw bevestigd dat Sam’s stem als twee druppels water lijkt op die van U2’s Bono. Een kostbaar bezit waarmee hij u de avond van uw leven kan bezorgen.

The Tribute, Battle of the Bands

In 2022/2023 nam Sam deel aan het succesvolle TV Programma The Tribute, Battle of the Bands. Waar de band de finale plaats bereikte en ze bracht naar meerdere optredens in de Ziggo Dome.

Kom in de stemming

U2two, U2 Tribute boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen U2two bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met U2two, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u U2two in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

U2two boeken

Wilt u U2two boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u U2two wilt inhuren.

U2two boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!