Boy George Look a Like boeken?

Boy-George-Look-a-Like-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Boy George Look a Like boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boy George Look a Like

The Dutch Boy George is een creatie van Gerard de Haan. Boy George was altijd al een grote inspiratiebron vanwege zijn exentrieke uitstraling en muziekstijl. Na zijn opleiding aan de Kunstacademie-mode heeft hij zich gespecialiseerd in visagie. Al meer dan 20 jaar verzorgt Gerard de visagie en haar van bekende persoonlijkheden voor diverse magazines en tv programma’s.

Boy George Look a Like tot in perfectie

Door deze specialisatie heeft hij de look van Boy George tot in de perfectie verfijnd. Sinds 5 jaar is Gerard ook fotograaf van bekende Nederlanders en heeft hij een eigen VIP-metamorfose in een bekend weekblad. Om zijn stem te perfectioneren heeft Gerard speciaal een zangopleiding afgerond en tot op de dag van vandaag onderhoud hij zijn stem met zanglessen. Gerards passie op het podium is de mensen blij te maken met zijn verschijning en repertoire.

Boy George Look a Like boekingen

The Dutch Boy George is de onmisbare schakel op (jaren ‘80) evenementen, discotheken, festivals en clubs. In 2023 is the dutch Boy George door de echte Boy George uitgeroepen tot de beste lookalike ter wereld en mocht in las Vegas de show van Culture Club openen.

Kom in de stemming

Boy George Look a Like boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boy George Look a Like bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boy George Look a Like, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boy George Look a Like in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boy George Look a Like boeken

Wilt u Boy George Look a Like boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boy George Look a Like wilt inhuren.

Boy George Look a Like boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!