Jeroen Hazes Imitator boeken?

Jeroen-Hazes-Tribute-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Jeroen Hazes Imitator boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jeroen Hazes Imitator

Als "kleine jongen" is Jeroen "Hazes" reeds zéér grote fan van dé Grote André Hazes. Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je.

Reeds een aantal jaar vertolkt Jeroen liederen van André Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen. Door vele optredens in plaatselijke cafés, zalen en partijen, heeft Lukassen Produkties hem naar een hoger niveau weten te brengen. Jeroen staat werkelijk in alle grote en kleine evenementen, zoals op vrijwel alle MegaPiratenFestijnen en andere mega party's. Het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan héél Nederland zijn talent te performen.

Boekingen Jeroen Hazes Imitator

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende veergelijkenis.

Jeroen is inmiddels al een véél geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan onze Jeroen geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma’s van Talpa, Tros, TV Gelderland en TV Oost.

Jeroen "Hazes" moet je Zien en Horen.

Kom in de stemming

Jeroen Hazes Imitator boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jeroen Hazes Imitator bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jeroen Hazes Imitator, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jeroen Hazes Imitator in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jeroen Hazes Imitator boeken

Wilt u Jeroen Hazes Imitator boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jeroen Hazes Imitator wilt inhuren.

Jeroen Hazes Imitator boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!