Breakdancer Cis Brans

Breakdancer-Cis-Brans-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Exclusief techniek

Breakdancer Cis Brans boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Breakdancer Cis Brans

Cis is een professionele danser die gespecialiseerd is in breaking, hij is een origineel lid en manager van de crew Stardust Alliance (v.b.a Fresh Allstars) en is onlangs toegetreden tot het Nederlands Olympisch Breaking Team (TeamNL)

Boekingen Cis Brans, Breakdanser

Cis danst al vanaf een jonge leeftijd internationaal op battles, shows en videoclips en heeft gewerkt met gezelschappen en programma’s als Holland’s Got Talent, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Redbull en Dansschool Fresh 

Boekingsmogelijkheden: 

  1. Break optreden (bedrijfsfeesten, verjaardagen, openingen etc), +/- 5 minuten
  2. Clinics/workshops 30 tot 90 minuten

Breakdancer Cis Brans

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Breakdancer Cis Brans bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Breakdancer Cis Brans, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Breakdancer Cis Brans in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Breakdancer Cis Brans boeken

Wilt u Breakdancer Cis Brans boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Breakdancer Cis Brans wilt inhuren.

Breakdancer Cis Brans boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!