De Leukste Obers boeken?

De-Leukste-Obers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Niet van toepassing

De Leukste Obers boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie de Leukste Obers

"De Leukste Obers van Nederland!" zijn door hun improvisatievermogen en markante voorkomen al lang niet meer weg te denken uit de evenementenbranche. De heren acteurs hebben daarmee één van de meest populaire komedie acts in handen. Zij toeren al ruim 20 jaar rond in zowel Nederland als België als de onafscheidelijke Bedienende Neven.

U kunt rustig blijven zitten… Deze absurdistische neven zijn vermakelijke obers met een vlekkeloos cv, waaruit blijkt dat ze van goede huize komen.

Boekingen de Leukste Obers

Al tekent chaotiek de boventoon… Het openen van een fles wijn is al een uitdaging voor de twee. Probeer er maar niet te veel op te letten, ze bedoelen het goed. Heeft u trek? Breng het subtiel aan, voordat ze zich persoonlijk aangevallen voelen. Een ergere bediening kunt u zich bijna niet voorstellen.

Etiquette op hilarische wijze

De Leukste Obers van Nederland openen uw evenement op hilarische wijze met hun eigen huisregels en presenteren altijd graag de etiquette met een knipoog aan uw gasten. Vervolgens trakteren zij deze nietsvermoedende publiek op een speciale dansact. Ze zorgen ervoor dat iedereen snel zijn of haar stijfheid verliest. Kortom, deze gestrikte heren zijn een onvergetelijke toevoeging aan uw gelegenheid!

Van bedrijfsfeesten tot privé feest tot congres

"De Leukste Obers van Nederland" hebben de afgelopen jaren hun sporen ruimschoots verdiend, op zowel particuliere feesten als bedrijfsfeesten, congressen en openingen, nationaal als internationaal.

Met voedsel wordt niet gerotzooid… maar waarmee dan wel? Ontdek het door hen uit te nodigen!

Waarvoor inzetbaar?

Ze zijn multi-inzetbaar. Vanaf de deur als warm welkom, komische hulp bij de garderobe, op ludieke wijze helpen met uitserveren, entertainment tussen de gasten, openen van het buffet of barbecue, tot het geven of ondersteunen van een speech, mensen in het zonnetje zetten, het organiseren en presenteren van een spel, quiz of bingo, enzovoort. Dit alles doen ze graag voor u op hun eigen unieke wijze! Alles zonder blikken of blozen.

De Leukste Obers sterk in improvisatie

De act wordt zoveel mogelijk gepersonaliseerd met betrekking tot de klant, het thema, de locatie en de wensen. Alles wordt ontwikkeld, uitgevoerd en gepresenteerd door twee professionele improvisatie-acteurs met ruime media en entertainment skills.

"De Leukste Obers van Nederland" boeken? Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Kom in de stemming

De Leukste Obers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Leukste Obers bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Leukste Obers, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Leukste Obers in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Leukste Obers boeken

Wilt u De Leukste Obers boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Leukste Obers wilt inhuren.

De Leukste Obers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!