Burdy boeken?

Burdy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Burdy boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Burdy

Burdy 'de zingende melkboer' is een piraat in spé, die direct een goede band met zijn publiek creëert! Burdy wordt geboren te Groningen op 7-2-64 als Lebertus Lammert Schaap. Hij krijgt als roepnaam Bert.

Op jonge leeftijd begint hij plaatjes te draaien met zijn eigen illegale radiostation "de Motormuis". Zijn liefde voor de muziek is geboren. Burdy begint met zingen als hij met zijn eigen discotheek op feesten en party's mag draaien. In 1992 komt zijn eerste single "De vissers van Zoltkamp" uit. Dit is zijn start als solo zanger. In 1994 verschijnt het eerste album "Het is of ik droom". Met hierop zowel Gronings als Nederlandstalige liedjes. In 1998 verschijnt het tweede album "Mien aigen verhoal". Op deze CD staan alleen Groningstalige liedjes. In 1999 komt de Cd-single "Gelukkig 2000 jaar" uit. In maart 2001 verschijnt wederom een Cd-single "Met m'n ogen dicht". In datzelfde jaar verschijnt ook het album "Der gaait niks boven t Grunnings" waarvan de opbrengst naar de gehandicapten in de provincie Groningen gaat. 10 jaar na het uitkomen van de eerste single verschijnt de dubbel CD "10 jaar feest mit Burdy" met al zijn hits in februari 2002. In november 2003 verschijnt het nieuwe album "Een feesie met Burdy" Burdy schrijft alle songteksten zelf.

Boekingen Burdy

Het meest spectaculaire optreden tot nu toe was het promotiefeest van de FC Groningen op de Grote markt met 10000 supporters. Hier zong Burdy vanaf het stadhuis samen met de selectie van de FC Groningen voor de supporters een aantal nummers waaronder het bekende voetballied "You ll never walk alone". Verder trad hij op in het voorprogramma van de Friese bandDe Kast. Ook zingt hij regelmatig op grote piratenfeesten in het hele land.

Het tv debuut maakte hij bij rtv Noord met de clip "Sayonara". Verder maakt Burdy van ieder optreden een daverend feest.

In zijn dagelijkse leven is hij verkoper op een rijdende winkel vandaar de bijnaam 'de zingende melkboer'.

Kom in de stemming

Burdy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Burdy bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Burdy, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Burdy in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Burdy boeken

Wilt u Burdy boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Burdy wilt inhuren.

Burdy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!