Carolina van Dorenmalen boeken

Carolina-van-Dorenmalen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Carolina van Dorenmalen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Carolina van Dorenmalen

Met meer dan 128.000 volgers op Instagram inspireert Carolina van Dorenmalen (1989) van Foodie-ness haar lezers om gezonder te eten, meer te bewegen en bovenal gelukkiger te leven. Carolina is het levende bewijs dat sporten in een druk leven past en verantwoorde voeding een positieve draai kan geven aan je mindset. (ze viel zelf tenminste 17 kilo af)

Geluksfactor 10

Naast haar fulltime gezonde levensstijl heeft ze twee masters Business Administration afgerond, een traineeship als project-manager bij HP voltooid en brengt ze haar vrije tijd graag door met haar familie.

Na het succes van haar eerste boek, ‘Geluksfactor 10’, kwam Carolina in januari 2020 met haar tweede boek met de titel ‘Het Geluksdieet’. Onlangs ontving ze 2 Foodblog Awards in de categorien ‘Beste Foodvlogger/Youtuber’ en ‘Beste Insta-foodie’.

Platform Foodie-Ness

Dat jaar was de opmaat naar verdere groei van haar succesvolle platform Foodie-ness. De brede samenwerking met Superkeukens betrof een groot deel communicatie op social-media, het schrijven van een receptenboek special en diverse kookworkshops op locatie.

Boekingen Caroline van Dorenmalen

Tijdens de zomermaanden was Carolina voor het tweede jaar op rij op televisie te zien bij RTL met het gezellige middagprogramma ‘BBQ Battle’.

In het najaar van 2020 was de samenwerking met Etos een groot succes. Carolina presenteerde een exclusieve sportcollectie die binnen twee weken volledig was uitverkocht.

Ook in 2021 ligt de volledige focus op het verder uitbouwen van het Foodie-ness platform dat in 2020 5 jaar bestond. Er komen twee nieuwe boeken en er staan verschillende nieuwe samenwerkingen in de agenda. Wordt dus vervolgd!

Kom in de stemming

Carolina van Dorenmalen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Carolina van Dorenmalen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Carolina van Dorenmalen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Carolina van Dorenmalen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Carolina van Dorenmalen boeken

Wilt u Carolina van Dorenmalen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Carolina van Dorenmalen wilt inhuren.

Carolina van Dorenmalen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!