Chicco boeken?

Chicco-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief monitorset

Chicco boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Chicco

Geboren op 4 december 2001 in het bruisende Den Haag, heeft Chicco van de Luijtgaarden zich snel ontpopt tot een veelbelovende artiest. Zijn doorbraak vond plaats in juni 2022 tijdens het spraakmakende televisieprogramma "De Hollandse Nieuwe" op SBS6, waar hij iedereen versteld deed staan met zijn onvergetelijke versie van het nummer "Adio Amore".

Boekingen Chicco

Naast deze gedenkwaardige start, verwierf Chicco grote bekendheid met het aanstekelijke (WK) nummer "Veeg Ze Van Het Matje". Toch is het niet alleen zijn muziek die opvalt. Zijn unieke stijl, gekenmerkt door de iconische "Haagse Mat", is net zo kenmerkend voor zijn persoonlijkheid als voor zijn muziek. Deze look die hij met trots draagt symboliseert niet alleen zijn eigenheid, maar weerspiegelt ook zijn band met de Haagse cultuur.

Chicco van de Luijtgaarden op ieder feestje boeken

Ondanks zijn jonge leeftijd kan Chicco al terugkijken op een indrukwekkende start van zijn muzikale carrière. Chicco van de Luijtgaarden is zonder twijfel een naam om nauwlettend in de gaten te houden!

Kom in de stemming

Chicco boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 18 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Chicco bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Chicco, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Chicco in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Chicco boeken

Wilt u Chicco boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Chicco wilt inhuren.

Chicco boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!