De Esperando’s boeken?

de esperandos boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

De Esperandos boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Esperando's

De Esperando’s bestaan uit oprichter Good Old Herman Kaijser. Deze virtuoos speelt al sinds 1975 in De Esperando’s. Het motto voor Herman zou zijn; Still a live and kicking! Hoe ouder hoe enthousiaster. Uit zijn supersonische accordeon weet hij de meest verassende tonen te halen. Herman is de entertainer van het stel. Hij is DE ESPERANDO! Herman gaat elke week 3 x naar de sportschool om flink te trainen zodat hij in het weekend flink wat #Esperandopower kan geven!

Boekingen De Esperando's

Na verschillende samenstellingen is Bert Bieze de laatste jaren zijn vaste motor achter het drumstel geworden. Bert heeft de bijnaam Brute Bertus, niet vanwege zijn bruutheid maar vanwege zijn brute drumsolo’s. Dat Bert echt van drummen houdt is wel duidelijk hij heeft maar liefst 20 verschillende slagwerken.

Met succes hebben de beide heren elkaar gevonden. De Esperando’s brengen een variatie aan muziek ten gehore. Voor ieder wat wils, voor jong en oud, de basis is FEEST!

Kom in de stemming

De Esperando’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Esperandos bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Esperandos, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Esperandos in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Esperandos boeken

Wilt u De Esperandos boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Esperandos wilt inhuren.

De Esperandos boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!