De Griezelbus boeken?

de griezelbus boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Griezelbus boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Griezelbus

In de Griezelbus worden griezelverhalen verteld door schrijver P. Onnoval. Binnen in de bus is het donker maar het is ook mogelijk dat Onnoval voor de bus voorleest want zo word de binnenkant van de bus nog griezeliger.

Toch kun je enkele voorwerpen zien, zoals bijvoorbeeld een strop, kattengras, een stoel en een taart.

Boekingen De Griezelbus

Elk voorwerp heeft een eigen verhaal wat voorgelezen wordt door Onnoval. Indien er veel kinderen zijn kan er slechts 1 verhaal worden verteld, zijn er minder kinderen, dan mogen ze bijvoorbeeld 5 verhalen na elkaar horen.

Er is altijd interactie met het publiek. De kinderen mogen gezamenlijk beslissen over welk voorwerp een verhaal wordt verteld. Eén van de passagiers heeft een akelig geheim. Durf jij in te stappen?

Chauffeur Beentjes helpt de kinderen instappen en Onnoval vertelt verhalen uit het boek Griezelbus 1. Het mini live theater bestaat ook tot de mogelijkheden en kan Onnoval samen met Beentjes en de andere gasten diverse sets uit de boeken van de Griezelbus spelen. De klant kan aangeven hoe lang de voorstellingen duren.

De Griezelbus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Griezelbus bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Griezelbus, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Griezelbus in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Griezelbus boeken

Wilt u De Griezelbus boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Griezelbus wilt inhuren.

De Griezelbus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!