Amio en de Pipowagen boeken?

amio en de pipowagen boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid

Amio en de Pipowagen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Amio en de Pipowagen

Super leuk, professioneel, muzikaal straattheater voor het hele gezin! Amio en Josefien rijden hun kleurrijke wagen het terrein op, stekker in het stopcontact en spelen maar! De grote grappige wagen is een echte eyecatcher op elk straattheater festival. Amio maakt iedereen aan het lachen met zijn vrolijke liedjes programma!

Amio de paarse vogel en zijn tante Josefien zijn een grappig, muzikaal en authentiek duo. Amio heeft een bijzondere geschiedenis en Josefien zit vol verhalen over de maffe avonturen! Deze straattheater act bevat grappige liedjes zoals: "ik ben geen kip", "roze" en "fantasie".

Amio is ontwikkeld voor een publiek van alle leeftijden en dan bedoelen we ook echt ALLE leeftijden. Papa en mama lachen ook stiekem in hun vuistjes als deze eigenwijze vogel zijn snavel opentrekt! Met deze wagen haalt u echt een unieke straattheater act in huis! Leuk voor op festivals, straatfeesten en evenementen. Het enige wat wij nodig hebben is een stopcontact en de open buitenlucht!

Boekingen Amio en de Pipowagen

Bijzondere bepalingen m.b.t. een optreden van de Amio Pipowagen

  • Na iedere voorstelling is er minstens 20 min. nodig om alles in het decor te herstellen en de speler armrust te gunnen;
  • Het is steeds 25 minuten spelen, 25 minuten pauze, 25 minuten spelen, 25 minuten pauze et cetera;
  • De afmetingen van de wagen zijn: 3.25 hoog, 1.65 breed, 2.90 lang zonder trekhaak, 4.10 totale lengte incl. trekhaak;
  • Wij rijden de wagen met de auto op het terrein en parkeren onze auto vervolgens graag zo dichtbij mogelijk.

Kom in de stemming

Amio en de Pipowagen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Amio en de Pipowagen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Amio en de Pipowagen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Amio en de Pipowagen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Amio en de Pipowagen boeken

Wilt u Amio en de Pipowagen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Amio en de Pipowagen wilt inhuren.

Amio en de Pipowagen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!