De Jongens van Je Weet Wel boeken?

de jongens van je weet wel boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

incl. monitorset

De Jongens van Je Weet Wel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Jongens van Je Weet Wel

De Jongens van Je Weet Wel: Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Deze piano-entertainers spelen alles (alles? Ja echt ALLES!) dus vraag direct je favoriete nummer aan: "Je weet wel, dat ene liedje". De hits vliegen je om de oren en komen in duizelingwekkend tempo voorbij!

Weet je nog: die guilty-pleasure die je al tijden niet meer hebt gehoord? Die ene hit waarbij je met je collega's altijd keihard mee zingt? Of het nummer waar jullie voor het eerst samen op dansten? Pak een kaartje en "zeg 't maar"!

Met meer dan 400 optredens per jaar is 'De Jongens van Je Weet Wel' de meest geboekte live pianoshow van Nederland. Heb je liever een intieme setting, of ga je voor De Grote Jongens? Met een keuze uit drie varianten is er altijd een bezetting die perfect aansluit bij jouw evenement.

Boekingen De Jongens van Je Weet Wel

Als jij op zoek bent naar een feestelijke sing-a-long avond waarbij alle voetjes op de dansvloer zijn ben je hier aan het goede adres. Nodig De Jongens van Je Weet Wel uit en het dak gaat er gegarandeerd af, want deze mannen zijn niet te stoppen!

Wil je een complete Avond van Je Weet Wel? Denk dan aan de DJ van Je Weet Wel. Geen gewone DJ, maar een DJ-entertainer die samen met De Jongens zorgt voor een gehele avond non-stop entertainment! De DJ warmt de zaal op, en houdt, aansluitend op het optreden van de Jonge,s iedereen op de dansvloer. Informeer naar de mogelijkheden.

Verschillende mogelijkheden

De Kleine Jongens van Je Weet Wel

Less is more! Dit is de succesformule waarmee de Jongens wekelijks bewijzen dat je groot kunt worden door klein te blijven.

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drummer-entertainer

De entertainers spelen wat jullie willen horen en ze wisselen ook wel eens van plaats... Het publiek is de grote winnaar!

De Jongens van Je Weet Wel

De meest geboekte variant van De Jongens is goed voor ieder groot (of klein) feest. De meest veelzijdige band van Nederland komt naar je toe...

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drummer-entertainer
 • 1 gitaar-entertainer

Zorg dat je goed verzekerd bent, want met deze bezetting gaat het dak er gegarandeerd af!

De Grote Jongens van Je Weet Wel

Voor degene die niet kan kiezen en gewoon het allergrootste wil, hebben we de "De Grote Jongens van Je Weet Wel". Vier top-entertainers op één podium!

 • 1 piano-entertainer
 • 1 drum-entertainer
 • 1 gitaar-entertainer
 • 1 trompet-entertainer

Deze bezetting is het paradepaardje van "De Jongens van Je Weet Wel".

Kom in de stemming

De Jongens van Je Weet Wel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Jongens van Je Weet Wel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Jongens van Je Weet Wel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Jongens van Je Weet Wel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Jongens van Je Weet Wel boeken

Wilt u De Jongens van Je Weet Wel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Jongens van Je Weet Wel wilt inhuren.

De Jongens van Je Weet Wel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!