The PianoHouse boeken?

icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 300 personen

The PianoHouse boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie The PianoHouse

The Pianohouse werd eind 2005 opgericht door Ernesto Oosthuizen.
Als singer-songwriter, zichzelf begeleidend op de piano won hij in 2001 de Grote Prijs van Nederland.

Amerikaanse pianobars fascineerden hem. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het honoreren van verzoeknummers moest de basis zijn van zijn eigen Hollandse concept. Duidelijk anders dan de collega’s op de boulevard van Scheveningen, met een mix van ervaren en jonge talentvolle muzikanten en allround repertoire in een frisse en sprankelende uitvoering.

Boekingen The PianoHouse

Maandenlange audities leverden het gewenste resultaat: 4 pianisten,2 bassisten en 2 drummers vormen nu met Ernesto het ijzersterke collectief 'The Pianohouse'. Een groep gelouterde professionele muzikanten. De onderlinge 'chemie' is groot. Drie pianisten, elk met een volledig eigen sound en “smoel” rouleren op een showavond. Daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums.

De muzikanten houden op ieder moment 'feeling' met het publiek. Speciale Pianohouse-bierviltjes dienen als verzoekaanvragers. Ze worden massaal op de twee gouden vleugels gedeponeerd waarna de indiener op zijn /haar wenken wordt bediend. Zelf meezingen mag ook. The Pianohouse begeleidt je graag op weg naar eeuwige roem.

Met The Pianohouse bepaal jezelf je muzikale sfeermenu!

De volgende settings zijn er mogelijk bij The PianoHouse

The PianoHouse

The Pianohouse is de kameleon in de muziekentertainment. The Pianohouse spelen en 'kleuren' in op de situatie. Muzikaal maatwerk is voor hun allesbehalve een cliche. The Pianohouse dijt uit of krimpt in. Op de voor of achtergrond. Stevig of soft. Repertoire wordt moeiteloos aan een thema of sfeer aangepast. U vraagt wij spelen! 3 pianisten, een bassist en een drummer zorgen moeiteloos voor een onvergetelijke avond! Geschikt voor bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften et cetera.

The PianoRoom

The Pianoroom De kleine setting bestaat uit twee pianisten die hun vak verstaan. Het publiek gooit de verzoekjes op de piano's en mag zelf ook meezingen. De twee vleugels zorgen voor een prachtig sfeerplaatje..
Bij uitstek geschikt voor sfeervolle achtergrond tijdens recepties, bruiloften, verjaardagen, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

Guitar @ Pianobar

Guitar @ the Pianobar .. Deze setting bestaat uit een pianist/zanger en een gitarist/zanger … Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur.. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

The PianoHouse XL

The Pianohouse XL … De naam zegt het al.. De grootste setting van The Pianohouse.. De klant is koning en de koning mag dus kiezen wat hij wil .. een extra zangeres? en nog een Gitarist? .. Alles kan en mag! Deze setting is uitermate geschikt voor grote feesten, zowel openbaar als besloten.. maar ook op een bruiloft, waar even extra uitgepakt mag worden, zal The Pianohouse XL tot zijn recht komen!

Rhythm @ The Pianobar

Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische percussionist zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uitbreiden met een tweede pianist/zanger erbij. De percussie klinkt niet zo hard als een drumstel, maar swingt niet minder .. Erg geschikt voor de wat kleinere feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven… Bruiloften, kleine zalen tot 150 personen

Kom in de stemming

The PianoHouse boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen The PianoHouse bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met The PianoHouse, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u The PianoHouse in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

The PianoHouse boeken

Wilt u The PianoHouse boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u The PianoHouse wilt inhuren.

The PianoHouse boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!