De Ruiterys boeken?

De-Ruiterys-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

De Ruiterys boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Ruiterys

De Ruiterys is een hilarisch trio met een missie.

Mamona, Boy en hun fashion-goeroe verwelkomen u in de wereld van de ruit. U komt direct in de juiste sfeer wanneer u via de loper de locatie betreed. Gedurende de avond wordt duidelijk dat dit hilarische trio hun voorliefde voor de ruit niet onder stoelen of banken steekt. Onder het motto; “de ruit is in, voor iedereen!” metamorfoseert überstylist Burt menig aanwezige tot ware Babe. Mede ruitgenoten Mamona en Boy zorgen ervoor dat de avond even hilarisch als muzikaal wordt ondersteund.

Met veel Verve metamorfoseert hij dan ook menig aanwezige tot ware Boy of Babe, en in een decor wat ruiterlijk tot ieders verbeelding spreekt brengt Boy een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat. Direct geïmproviseerde interacties van deze ras-entertainer zorgen voor onverwacht hilarische momenten. Tussen deze voor oor-oog en lachspier strelende bedrijven door kruipt Mamona ook nog eens in de huid van o.a. BurMARY-Servaes, BurberLEE-Hooper en Shurberley-Bassey, om zo het geheel tot ongekende festiale hoogte te doen brengen. Indien wenselijk worden zij muzikaal ondersteund door een uiterst gedreven BurberDJ of hun eigen Burberry-BIG-BAND, een zeer muzikaal duo die de zo sjiek ogende ruit zelfs in het alom vermeden woonwagen-circuit tot een ware hype hebben weten te introduceren.

BOY

Een met krachtige vocalen toebedeelde ras-entertainer, die naast het onvermogen een blad voor de mond te nemen, het streven heeft tot in de lengte der dagen "woest-aantrekkelijk" te blijven voor zijn Fans. Deze hierdoor strak in het ruiterlijk pak gestoken cassanova verbaasd, ontroerd en werkt door zijn direct geïmproviseerde interacties op ieders lachspieren.

MAMONA

Een Grand-Dame wiens hart zeker zo groot is als haar kapsel. Hierdoor is zij bij uitstek diegene bij wie men geneigd is zich volledig te laten gaan. Alles kan je kwijt bij deze zo dicht bij het gewone volk staande polder-Diva. Door veel ervaring te hebben opgedaan als team-leidster van een Avon-consulente groep in de 70-er jaren is ze tevens bij machte ieder fysiek mankementje te camoufleren met haar eigen "MaMona-Burberry-Beauty lijn". Kruipt letterlijk én figuurlijk graag in de huid van een ander!!!

BURT

Über-stylist en perfectionist Burt is naast een plaatje om te zien tevens verantwoordelijk voor dit overmatig in Burberry gestyld concept. Vierkant gezegd is geen ruit hem teveel, hij kan er geen genoeg van krijgen! Dit resulteert in de door hem persoonlijk gemetamorfoseerde aanwezigen tot babe of boy, zodat het uiteindelijk resultaat voldoet aan zijn homogene verlangen: éénheid in te tent!!

Boekingen De Ruiterys

Kortom: De Ruiterys garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen, en in ieders geheugen ruiterlijk én figuurlijk gegrift zal blijven staan. De Ruiterys zijn zowel te boeken als sfeerverhogende tussenact of avondvullend. Hoe dan ook; ieder zintuig wordt tot in de uiteinden geprikkeld en deze avond zal in ieders geheugen gegrift blijven staan. Laat u betoveren door De Ruiterys en hun visie op ‘what is hot’!

De Ruiterys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Ruiterys bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Ruiterys, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Ruiterys in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Ruiterys boeken

Wilt u De Ruiterys boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Ruiterys wilt inhuren.

De Ruiterys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!