Dennis boeken?

dennis boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Dennis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dennis

De zangeres met de beugel is niet meer. Daarvoor in de plaats heeft Dennis, kort voor Denise van Donselaar, zich een hoogblonde coupe aangemeten. Zo blond, dat de internationale songwriters en producers waarmee ze het afgelopen jaar samenwerkte - Salaam Remi (Amy Winehouse), Commissioner Gordon (Lauryn Hill, Aretha Franklin) en Blair McKichan (Lily Allen) - haar omdoopten tot de 'Blonde Dutch girl'. En dus noemde Dennis haar tweede album Blonde. Het is de opvolger van haar succesvolle debuutalbum 'Her name is Dennis', met daarop de hits 'No Can Do', 'Today' en 'Bubblegum'.

Dennis heeft altijd al veel te vertellen gehad en zou ook zonder haar zangtalenten het podium op kunnen stappen. Simpelweg om verhalen te vertellen waarin vreemde typetjes, stemmetjes en accenten voorkomen, want dat is haar specialiteit. Als ze terugkomt van één van de internationale tripjes die ze voor haar muziek maakt, kan ze mensen in haar omgeving nog wekenlang vermaken met haar nieuw opgedane inspiratie. En belangrijker nog: ze kan al deze inspiratie in haar nummers kwijt. Zo vertelt ze in 'Throw Your Money On The Floor' hoe ze in Miami, waar ze met producer Salaam Remi een aantal nummers opnam, met de hele entourage van meneer Remi in een supersjieke stripclub belandde. Daar keek ze, als enige vrouwelijke gast, haar ogen uit naar al die lap dances, vliegende dollarbiljetten, en enorme booties en naaldhakken die parmantig door bergen papiergeld heen stapten.

Mistake, Spotlight en Headlines

Ook serieuzere thema's kan Dennis goed in haar nummers kwijt, wat meteen laat zien dat ze sinds haar debuutalbum Her Name Is Dennis ouder en volwassener is geworden. Op liefdesgebied bijvoorbeeld, zoals ze in 'Mistake' laat horen, gebeurden er dingen waarvan ze nu vindt dat die niet slim zijn geweest. Nummers als 'Spotlight' en 'Headlines' gaan beiden over de keerzijde van roem en massamedia; hoe bepaalde ontwikkelingen van deze tijd voor sommige mensen helemaal verkeerd kunnen uitpakken.

Dennis probeert altijd onbevooroordeeld te zijn en zonder pretenties te handelen, een combinatie die zorgt voor een wereld van mogelijkheden. De afgelopen jaren is de Haarlemse begonnen die wereld te ontdekken, waardoor ze op allerlei plekken en met verschillende mensen heeft kunnen werken. Door al die nieuwe indrukken en het schrijven van uiteenlopende nummers werd voor haar stilaan duidelijk welke weg zij in moest slaan: die van de soulmuziek. "Het is inderdaad meer soul geworden, daar ben ik mee opgegroeid. Al zit er nog steeds variatie in de liedjes qua tempo en richting. Dat zit gewoon in mij," aldus Dennis. "Ik ben dit keer ook veel bewuster op dingen gaan letten tijdens het schrijven van liedjes. Ik wilde graag een authentieke plaat maken met meer ruimte om vrijuit te kunnen zingen."

Boekingen Dennis

Muziek is Dennis met de paplepel ingegoten. Letterlijk bijna, als je bedenkt dat ze praktisch opgroeide in de studio van haar vader, waar voortdurend muzikanten in en uit liepen en altijd wel iemand op een gitaar aan het tokkelen was of een riedeltje speelde op de vleugel. Er klonk altijd muziek in huize van Donselaar, van Marvin Gaye en Donny Hathaway tot Bonnie Raitt en James Taylor. In haar eerste schoolband speelde soul de muzikale hoofdrol, maar Dennis had op haar debuutalbum nog wat tijd nodig om haar definitieve muzikale pad uit te stippelen. Op opvolger 'Blonde' gaat Dennis terug naar dat soulvolle geluid van vroeger, een sound die haar past als een warme jas.

Kom in de stemming

Dennis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dennis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dennis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dennis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dennis boeken

Wilt u Dennis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dennis wilt inhuren.

Dennis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!