Denny Braaf boeken?

denny braaf boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Denny Braaf boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Denny Braaf

Denny Braaf (1973), geboren als Dennis Werner Braaf, is het resultaat van de vruchtbare samenwerking tussen een hardwerkende Surinaamse vader en een zorgzame Nederlandse moeder; de exponenten van een kleurrijke mix. ‘Ontdekt’ wordt Denny op de middelbare school in Lelystad – hij is dan een jaar of vijftien – nadat hij met vrienden een Boys Band heeft opgericht. Ook anderen onderkennen zijn zangkwaliteiten. Denny wordt na elke performance bedolven onder lovende kritieken. Tijdens talentenjachten zijn er steevast enthousiaste reacties en klinkende superlatieven. Naar verwachting lijkt nu de weg naar succes, door het in zee gaan met toptekstschrijvers en een professioneel management team.

Huisartiest in het bekende café ’t Pandje

Op Denny’s palmares staan gastoptredens bij Timeless, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, André Hazes en Sugar Lee Hooper. Deze artiesten roemen zijn kwaliteiten. Bij Call TV was hij live te bewonderen. In de Amsterdamse Rembrandtpleinbuurt was hij bovendien lange tijd huisartiest in het bekende café ’t Pandje. Het repertoire van Denny is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van o.a. Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones aangevuld met speciaal voor hem geschreven nummers. ‘Ga niet weg bij mij’, zijn debuut cd, is opgenomen met live muzikanten.

Denny heeft nu een eigen installatiebedrijfje in centrale verwarmingen en koelingen. Na een huwelijk van 19 jaar is hij sinds kort gescheiden. Zijn dochters Noa en Luna wonen bij zijn ex Nicole, maar hij brengt veel tijd met ze door. Ze zijn al 25 of 30 keer in Disneyland Parijs geweest en zijn dochters zijn beretrots op hem. Op zijn vijftiende was Denny al zanger in een schoolbandje, sindsdien is hij tot aan zijn scheiding nooit meer gestopt met zingen. Tweeënhalf jaar geleden dacht hij dat het stoppen met zijn zangcarrière de redding zou zijn van het huwelijk: hij haalde zijn website offline, stopte zijn fanclub… Dit mocht niet baten. Nicole ging toch bij hem weg.

Boekingen Denny Braaf

Denny’s zangcarrière heeft dus een paar jaar stil gestaan, maar hij is nu vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en hij droomt er eindelijk weer van om fulltime op te treden. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen.

Kom in de stemming

Denny Braaf boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Denny Braaf bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Denny Braaf, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Denny Braaf in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Denny Braaf boeken

Wilt u Denny Braaf boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Denny Braaf wilt inhuren.

Denny Braaf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!