Deon Leon boeken?

Deon-Leon-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Deon Leon boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Deon Leon

Deon Leon, Geboren op 31 juli 1990 te Amsterdam is al bezig met zingen en dansen vanaf het moment dat hij kon praten en lopen. Zijn grote voorbeeld was dan ook Michael Jackson. Naast Michael Jackson heeft Deon nog een ander idool, Rene Froger. Na het zien van de eerste serie van Idols wist hij het zeker. Dit is wat hij wilt, een “Entertainer’’ worden. Hij besluit daarop zich nog veel actiever bezig te houden met het ontwikkelen van zijn zangtalent.

SBS-6 programma “Popstars”

Vanaf zijn 15de besluit Deon Leon mee te gaan doen met verschillende landelijke talentenjachten. In 2006 wint Deon een grote talentenjacht. Als prijs mag hij een optreden verzorgen tijdens de Koninginnedag viering op een groot plein in Mijdrecht. Het werd een fantastisch optreden voor meer dan 2000 mensen. Naast het zingen volgt Deon Leon al jaren diverse dansopleidingen. Vanaf de middelbare school geeft Deon ook zelfstandig diverse Workshops, zoals in Streetdance en andere dansstijlen. Na de middelbare school volgt hij de opleiding Sport en Beweging. Naast zijn opleiding was hij als Dansleraar werkzaam en vormde een eigen dansgroep om zich heen. Deon besluit zich op te geven voor de audtierondes van het SBS-6 programma “Popstars”. Deon zong zich door de auditierondes, liveshows, naar de Finale. Op 19 December 2008 wint Deon “Popstars” en beland daarmee in de Nieuwste Popsensatie van Nederland genaamd “RED’’. Deon heeft hieruit vloeiend, 3 avonden een prominente rol gespeeld bij het Concert van Gerard Joling in AHOY, Rotterdam.

Nummer 1 hit met hun debuutsingle

Deon scoort met RED gelijk een nummer 1 hit met hun debuutsingle “Step into the light’’ Deze single is opgenomen in de wereldberoemde Abbey Road Studio’s in Londen. De studio van “The Beatles”. Na Step into the light zijn er nog twee singles opgenomen. Na 1 jaar besluit RED een punt te zetten achter hun samenwerking. Deon heeft in het jaar 2009 veel optredens verzorgd als Soloarties. In 2010 tekent Deon bij een nieuw Management. Deon wordt in dit zelfde jaar gevraagd voor diverse optredens in een Dinnershow bij Harders Plaza te Harderwijk .Deon heeft door zijn kwaliteiten een belangrijke rol kunnen spelen in de totale ontwikkeling van deze Show. Daarnaast heeft Deon ook ingewikkelde Choreografieën bedacht en uitgewerkt voor het Dinnershow Ballet.

Naast de Dinnershow heeft Deon in 2010 ook nog gewerkt als Zangleraar voor kinderen in Amsterdam, Deon heeft zich ontfermt over de jongensgroepen en heeft met hun 2 mooie Shows neergezet.

Optredens op grote en kleine podiums

Deon treedt momenteel veel “Live”op door het gehele land op grote en kleine podiums. Hierbij worden zijn optredens regelmatig ondersteund door dansers en danseressen van de Dinnershow. Deon is vastberaden om het te gaan maken in de Muziekindustrie. Momenteel is Deon bezig met het uitbrengen van nieuw materiaal. Om dit te ondersteunen komt Deon binnenkort met zijn eigen Website, waarbij iedereen alle activiteiten rondom Deon kan volgen d.m.v. Nieuwsbrieven e.d.

Boekingen Deon Leon

Deon is gevraagd om als zanger in de band (M-Bush) te gaan zingen. Hiernaast is hij ook bezig met een heel nieuw muziek project genaamd ‘’Dance Nation’’ Met dit nieuwe project zal Deon een nieuwe weg internationaal in slaan. Deon zal dan ook op korte termijn in het buitenland diverse optredens verzorgen. Deon droomt zijn leven lang al van een carrière in de muziek en stopt niet eerder voor dit gelukt is dus hou hem in de gaten want hij komt eraan……….

Kom in de stemming

Deon Leon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Deon Leon bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Deon Leon, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Deon Leon in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Deon Leon boeken

Wilt u Deon Leon boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Deon Leon wilt inhuren.

Deon Leon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!