Rutger van Barneveld boeken

Rutger-van-Barneveld-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rutger van Barneveld boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld is een zanger die al sinds 2020 volop aan zijn carriere werkt.Hij begon met optredens voor vrienden en familie en maakte er overal een feestje van.

Duet Frans Duijts

In 2012 won Rutger een talentenjacht tijdens de Waalkadefeesten, hij bleek de beste van alle deelnemers. Deze overwinning bood hem een unieke kans om samen met Frans Duijts een duet te zingen tijdens het concert van Frans Duijts in 2014

Ik Geloof In Mij

Inmiddels is Rutger van Barneveld landelijk bekend door zijn deelname aan de succesvolle SBS6 soap "Ik Geloof In Mij" Het programma biedt talenten zoals Rutger een platform. Net als zijn collega artiesten Rene Le Blanc, Gio Swikker en diverse andere artiesten genieten ze alle van de roem die het programma teweegbrengt.

Helena 2.0

Rutger is inmiddels bekend van diverse Nederlandstalige nummers zoals "Een Dag Uit Duizend Dromen", "Was Het Een Droom" maar de grootste hit was toch wel "Helena" In 2021 tekent Rutger van Barneveld een platencontract bij HIT IT! MUSIC, samen met zijn nieuwe platenbaas Casper Janssen gaan ze samen werken aan de uitbouw van de carriere.

Kom in de stemming

Rutger van Barneveld boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Rutger van Barneveld bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Rutger van Barneveld, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Rutger van Barneveld in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Rutger van Barneveld boeken

Wilt u Rutger van Barneveld boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Rutger van Barneveld wilt inhuren.

Rutger van Barneveld boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!