Der Rudi boeken?

der rudi boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Der Rudi boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Der Rudi

Het licht dimt in de zaal, de muziek zwelt aan en daar is Rudi: "Heeeeey... Biertje?!"

Een daverende medley van bekende Duitse schlagers en après-ski nummers barst los, love gezonden door de beroemdste skileraar van Nederland. Hij eindigt met 'Volg de leraar', een muzikale skiles samen met uw gasten. De zaal gaat gegarandeerd los: een prachtige kick-off van uw feest! (Duur 20-30 minuten.)

Daarna volgt een meet & greet met Der Rudi. Hijgaat de zaal in om met uw gasten op de foto te gaan en ene praatje te maken. Zo kan iedereen thuis laten zien dat hij met de echte skileraar van Biertje op de foto is geweest. Ook is het mogelijk om Rudi een prijs uit te laten reiken of iemand in het zonnetje te laten zetten. (Duur 15-25 minuten.)

Boekingen Der Rudi

In totaal is Der Rudi 45 minuten aanwezig. Zanginstallatie en cd-speler dienen aanwezig te zijn en bij grote zalen een monitor.

Bruiloftsfeest, Oktoberfest, Tiroler avond, carnaval of après-skiparty, Rudi maakt er een onvergetelijke avond van!

Kom in de stemming

Der Rudi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Der Rudi bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Der Rudi, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Der Rudi in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Der Rudi boeken

Wilt u Der Rudi boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Der Rudi wilt inhuren.

Der Rudi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!