Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken?

Thorsten-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten von Lippe Biesterfeld is behalve zanger ook een rasechte entertainer en "komieker". Met een geweldig stemgeluid brengt Thorsten iedere feesttent, Oktoberfest of bedrijfsfeest in beweging, stilstaan is daarbij moeilijk. De grootste hits van "Rosamunde" tot "Du" maar ook feestknallers als "Schatzi schenk mir ein foto" en andere bekende meezingers staan op het programma. Ook voor meerdere sets op 1 avond is er voldoende repertoire beschikbaar. Thorsten von Lippe Biesterfeld stemt zijn repertoire af op het aanwezige publiek.

Op vele podia's

De afgelopen jaren stond Thorsten al op evenementen als Paaspop, De Zwarte Cross, Go Après-ski. Maar ook op de grotere Oktoberfeesten als München, Tilburg, Sittard, Winterswijk en vele andere feesten gaf hij acte de présence. Ook op het bekende Top-of-the- Mountains gala deelde Thorsten de bühne met Duitse en Oostenrijkse sterren.

Ook in de studio is Thorsten regelmatig te vinden, zo nam hij samen met Dj Jerome het succesvolle nummer "Koning Alcohol " op. Maar ook de singel "In Bayern" is volop te horen tijdens de vele optredens.

Thorsten als presentator

Thorsten is ook de ideale gastheer / presentator van uw evenement. Met vele jaren ervaring host hij uw evenement op zijn geheel eigen manier.

Kom in de stemming

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Thorsten von Lippe Biesterfeld bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Thorsten von Lippe Biesterfeld, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Thorsten von Lippe Biesterfeld in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken

Wilt u Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Thorsten von Lippe Biesterfeld wilt inhuren.

Thorsten von Lippe Biesterfeld boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!