Desiree Surie boeken?

desiree surie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Desiree Surie boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Desiree Surie

Desiree Surie is een allround zangeres van 43 lentes jong. Op haar 8e jaar betrad Desiree haar éérste podium, ze begon met playbacken op de hits van o.a. Madonna en Whitney Houston. Na deze ervaring op zeer jonge leeftijd kreeg Desiree de moed om het toch echt LIVE te gaan doen.

Op haar 12e jaar won ze de 2e prijs als Whitney Houston met "I Wanna Dance" in Club Strass te Den Haag waar niemand minder dan Anneke Gronloh in de jury zag. Vlak hierna ontstond er een duo met de vader van Desiree "Soulman Surie" waar ze nu nog regelmatig mee optreedt in het land.

Op haar 15e jaar heeft Desiree ook voet op de grond gezet bij de soundmixshow van Henny Huisman ook hier hield Desiree een leuke ervaring op na. In 2014 stond Desiree in het programma 'Beat It'. Hier is helaas niet veel uitgekomen, maar desondanks stond Desiree hierna met regelmaat op festivals in o.a. Duitsland met de Big Band Funkgenerator.

Boekingen Desiree Surie

Nu inmiddels jaren later zit Desiree in een trio "SugarLips" met Nicky van der Kuyp en Sandra Meyer, en is Desiree de vaste huis zangeres van Fun4Two.

Nu hedendaags is Desiree ook solo aan de weg aan het timmeren onder haar eigen naam, Desiree Surie. En heeft ze sinds kort haar 1e debuut single opgenomen getiteld "If I Can't Have You" een cover van de bekende hit van The BeeGees. De Productie was in handen van Brad Grobler.

Kom in de stemming

Desiree Surie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Desiree Surie bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Desiree Surie, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Desiree Surie in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Desiree Surie boeken

Wilt u Desiree Surie boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Desiree Surie wilt inhuren.

Desiree Surie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!