Dimz boeken?

dimz boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dimz boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dimz

Een meerwaarde voor elk feest! Stijlvolle achtergrond muziek tijdens het diner of een swingende dansavond? Zuid-Emerikaans, Spaans, Country & Western, '70, '80, '90 en de huidige tophits. Met dit duo/trio kan uw avond niet mislukken! Dimz heeft vele mogelijkheden en is door de vele jaren ervaring inzetbaar voor elke gelegenheid.

Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round duo, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd.

Boekingen Dimz

Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening, Rock 'n' Roll, Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Pop, Duits, Spaans, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt DIMZ de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastische avond heeft.

Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor DIMZ sleutelwoorden.

DIMZ staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. Door de grote ervaring die zij hebben opgedaan in de jaren weten zij op een gepaste manier van elke gelegenheid een feest te maken.

Bezetting duo: toetsenist en zanger/gitarist
Bezetting trio: zangeres, toetsenist en zanger/gitarist

Dimz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dimz bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dimz, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dimz in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dimz boeken

Wilt u Dimz boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dimz wilt inhuren.

Dimz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!